OVU BUDALU GLEDAMO NA TV: Atina Ferari mrtvu Tijanu Jurić nazvala droljom!
Foto: Tijana Jurić Fb I Damir Dervišagić

Ogavno

OVU BUDALU GLEDAMO NA TV: Atina Ferari mrtvu Tijanu Jurić nazvala droljom!

Društvo -
"Vukla se sa svim frajerima po školi. Svako ju je lupkao po guzi. Šta je tražila, to je i dobila", kaže učesnica skandaloznog rijalitija „Parovi“ o pokojnoj Tijani Jurić (15)

BEOGRAD - Tijanu Jurić zverski je 25. jula prošle godine ubio Dragan Đurić. Imala je samo 15 godina. Cela Srbija oplakivala je njenu smrt. Svi osim Atine Ferari.Aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“ tad je na najbrutalniji način izvređala pokojnu devojčicu na Fejsbuku.- Ja znam celu priču i istinu. I kad već moram da pričam, mala je bila dronfulja. Šta je tražila, to je i dobila, realno. Srbija je pukla čim joj je sve ovo namešteno tako zanimljivo i interesantno - bez ikakvog srama napisala je starleta, i na sve to stavila još smajli koji namiguje.

Anđeoska lepota...Tijanu Jurić je oplakivala cela Srbija
Anđeoska lepota...Tijanu Jurić je oplakivala cela Srbija

Znala se s ubicomMnogi su se suprotstavili njenom prostačkom rečniku i strašnim optužbama, ali je ona nastavila sa svojim gnusnim komentarima.- Ja znam neke druge verzije priče, i to od njenih bliskih drugarica, tako da sam sigurna da je mala bila ono što sam rekla. Nikad ne govorim neproverene stvari.Na sve to napisala je i da su se Tijana i njen monstrum znali odranije.

 Pisanje s Fejsbuka, ponovila i za novine...Atina Ferari
Pisanje s Fejsbuka, ponovila i za novine...Atina Ferari

- I to je istina - dopisivali su se i dogovorili viđenje, a upoznali su se putem Fejsa. Pedofilija, bolest najmilija - poručila je Atina i ponovo stavila smajlija.Ali i od goreg ima gore. Juče smo je posetili u rijalitiju, a ona se nije nimalo pokajala zbog svojih reči:- Tu devojku znam iz Novog Sada preko nekog društva. Ona je bila iz mog kraja. Vukla se sa svim frajerima po osnovnoj školi. Svako ju je lupkao po guzi. Imala je i dečka od 30 godina - kaže Atina:

Ne žalim je uopšte- Ako neko zna te abrove, to sam, nažalost, ja. Nisam je nikad upoznala niti se družila s njom. Žao mi je to što se desilo, ali svako izaziva svoju sudbinu. Ona da je bila pametna, ne bi dozvolila da se druži sa starijim mladićima i da ih zove kod sebe u stan kad joj roditelji nisu tu. Ne bi izlazila sa 14 godina i opijala se po klubovima, već bi radila domaće zadatke. Jeste ogavno s moje strane to što sam napisala, ali to je iskreno izašlo iz mene. Da je bila normalna devojka koja se ne drogira i koja uči, ne bih reč rekla, već bih je žalila. Ali pošto je bila, pokoj joj duši, lokalna budala, nemam za čim da žalim. Svaka devojka kao što je ona, što se mene tiče, treba da doživi istu sudbinu.

Krivi roditeljeFERARI: DROGIRALA SEI za svoje dete bih rekla da je dronfulja ako je zaista tako. U slučaju da mi njeni roditelji zamere ovo što sam rekla, na njihovom mestu bih se zapitala da li sam bila pravi roditelj. Ona se buksnala za 500 dinara, to je trava koju koriste narkomani početnici. Ona je to koristila. Znam da nije bila nevina - tvrdi Atina.

Igor JurićTUŽIĆU JETijaninog oca Igora Jurića pogodilo je vređanje njegove ćerke:- Teško mi je. Sve što mogu da kažem je da smo kao društvo dotakli dno ukoliko nam takve osobe zauzimaju medijski prostor. Mislim da ću pokrenuti tužbu.

Tijanin zakonČEKA SE ODLUKA POSLANIKANakon smrti Tijane Jurić podnet je predlog za izmenu zakona koji će se zvati Tijanin zakon i koji je ušao u skupštinsku proceduru za usvajanje. On predviđa da potraga za nestalim detetom počne odmah po prijavi roditelja, a ne da se, kao sad, čeka da protekne 48 sati. U potragu bi se odmah uključile sve raspoložive policijske službe, kao i operativci Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala. Iako je predat u avgustu prošle godine, izmene zakona još nisu usvojene.

Ubica... Dragan Đurić
Ubica... Dragan Đurić

HronologijaUbio je mesar ĐurićTijana Jurić se 25. jula prošle godine oko 16 sati vratila s mora u Suboticu i potom vozom otišla kod rođaka u BajmokVeče je provela s drugarima na turniru koji je održan na obližnjem sportskom igralištu RataOko ponoći kreće prema kući babe i dede u Ulici JNA, koja je od igrališta udaljena nešto više od jednog i po kilometra. S drugom i drugaricom vraća se zemljanim puteljkom koji od terena za fudbal i košarku vodi do Ulice tri istarske žrtveStižu do bifea „Polet“, koji je oko 200 metara udaljen od kuće babe i dedeTad odlučuje da sama krene nazad do terena kako bi vratila jednom prijatelju duksericu koju je to veče pozajmilaSamo sedam minuta kasnije njeni drugovi pronalaze Tijaninu belu patiku, a potom i veštački nokatTijanino telo pronađeno je 6. avgusta na improvizovanom smetlištu, 23 kilometra od mesta na kojem je otetaIstraga je utvrdila da ju je ubio mesar Dragan Đurić, koji je potom i uhapšen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track