NOVI VOZNI RED: Izmena železničkog saobraćaja ka Vrbnici i Ripnju
Foto: Nemanja Pancic

Železnice Srbije

NOVI VOZNI RED: Izmena železničkog saobraćaja ka Vrbnici i Ripnju

Društvo -
Voz, koji po redu vožnje polazi iz Beograda u 10.35 sati za Vrbnicu, umesto iz Beograda polaziće iz Resnika u 11.09 sati, a izostajaće na deonici Beograd - Resnik

BEOGRAD - "Železnice Srbije" će u četvrtak od 9.55 do 15.50 sati na pruzi Beograd-Vrbnica i Beograd-Ripanj privremeno izmeniti organizaciju saobraćaja vozova za prevoz putnika, saopštilo je to preduzeće.

Voz, koji po redu vožnje polazi iz Beograda u 10.35 sati za Vrbnicu, umesto iz Beograda polaziće iz Resnika u 11.09 sati, a izostajaće na deonici Beograd - Resnik. Putnički vozovi iz Prijepolja u 3.28 sati za Beograd, kao i iz Vrbnice u 6.50 sati za Beograd, saobraćaće samo do Resnika, i neće saobraćati od Resnika do Beograda. Lokalni putnički voz, koji kreće iz Beograda u 15.05 sati za Prijepolje saobraćaće redovno, ali će u stanici Rakovica čekati oko 15 minuta na puštanje saobraćaja ovom prugom.

Voz koji kreće sa Pančevačkog mosta u 10.09 sati za Ripanj, saobraćaće samo do Rakovice, a izostaće na relaciji Rakovica - Ripanj. Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po redu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi, piše u saopštenju "Železnica Srbije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track