POPRAVLJA SE AUTOPUT: Izmena režima vožnje kod Malog Požarevca
Foto: Nemanja Pančić

Putari u akciji

POPRAVLJA SE AUTOPUT: Izmena režima vožnje kod Malog Požarevca

Društvo -
U zoni petlje Vodanj, zbog izvođenja radova u voznoj traci, za saobraćaj će biti zatvorena desna strana auto-puta, smer Beograd- Niš

BEOGRAD - Zbog radova na rehabilitaciji autoputa od deonice Mali Požarevac - Ralja, od danas će važiti izmena režima saobraćaja, saopšteno je iz "Puteva Srbije".

Kako je navedeno, u zoni petlje Vodanj, zbog izvođenja radova u voznoj traci, za saobraćaj će biti zatvorena desna strana auto-puta, smer Beograd- Niš i saobraćaj se privremenom saobraćajnom signalizacijom preusmerava u preticajnu saobraćajnu traku leve strane auto-puta, smer Niš - Beograd. Za saobraćaj se zatvara i isključenje sa auto-puta na petlji Umčari iz pravca Beograda i saobraćaj se preusmerava na petlju Vodanj. Na deonici između petlje Vodanj i petlje Kolari, za saobraćaj će biti zatvorena desna strana auto-puta, u smeru Beograd- Niš i saobraćaj se privremenom saobraćajnom signalizacijom preusmerava u preticajnu saobraćajnu traku leve strane auto-puta, u smeru Niš - Beograd, navodi se u saopštenju. Radovi su propisno obeleženi i saobraćaj vođen adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track