AMER, NEMAC I SRPSKI SAOBRAĆAJAC: Sat i po komedije zbog prekršaja i para!

Urnebesno

AMER, NEMAC I SRPSKI SAOBRAĆAJAC: Sat i po komedije zbog prekršaja i para!

Društvo -
Tokom snimka nazire se da su gosti iz inostranstva pokušavali da podmite srpskog policajca, ali na kraju niko ništa nije platio i stranci su nastavili put

Nakon što su jedan Amerikanac po imenu Jael i Nemac bili u obilasku Liberlanda sa još tri prijatelja, prolazili su kroz našu zemlju gde ih je policija zaustavila sa namerom da im naplati kaznu.

Zamislite samo kakva je rasprava između Amerikanca koji ne zna srpski, policajca koji ne zna engleski i Nemca koji prevodi?

Tako, na primer u drugom minutu videa, policajac počinje da viče na vozača jer ovaj nije imao dovoljno para za propisanu kaznu i ubrzo odlazi do službenog vozila sa strančevim pasošem kako bi mogao da mu napiše kaznu.

Nešto oko četvrtog minuta, policajac ponovo prilazi vozilu kako bi Jaela upitao za adresu stanovanja (inače čovek je iz Majamija), da bi mogao da mu napiše kaznu i pošaljem putem pošte. Zatim ga je ponovo pozvao da priđe njihovom službenom vozilu, što je ovaj ponovo odbio. U narednih nekoliko minuta konstantno su se raspravljali oko toga da li će Jael priđe policijskom automobilu, što je on uporno odbijao, pa je u jednom momentu njegovom vozilu prišla žena policajac, što je sve muškarce u kolima obradovalo.

Žena koja zna engleski jezik je objasnila da je čitav problem izbio oko toga što on zapravo nema dovoljno novca u dinarima da plati kaznu, već je jedan deo kazne dao u dinarima, dok je drugi u evrima, što je policajac morao da vrati.

Na kraju, njemu je rečeno da ukoliko ne želi da plati kaznu na licu mesta, mora da ode u Suboticu, i da ih tamo sačeka, jer oni svoju smenu završavaju za sat vremena, a u protivnom, odnosno ukoliko ne plati kaznu, pasoš će mu biti oduzet na pet dana i neće moći da napusti Srbiju.

Tokom snimka nazire se da su gosti iz inostranstva pokušavali da podmite srpskog policajca, ali na kraju niko ništa nije platio i stranci su nastavili put.

http://www.youtube.com/watch?v=IPhYl81--fY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track