TRAUMA Baka pretučenog učenika: Unuk je mislio da će nasilnik da ga ubije!

S. M. (13) teško prebijen

TRAUMA Baka pretučenog učenika: Unuk je mislio da će nasilnik da ga ubije!

Društvo -
V. B. (14) polomio mu je jagodičnu kost. Srećan je što je izašao iz bolnice, ali je pod stresom i ima košmare, kaže Borka Maljković

BEOGRAD - Moj unuk sad leži u bolovima, pola lica mu je i dalje modro i prestravljen je! Katastrofa je što se to desilo usred škole, cela porodica je u šoku, a taj nasilnik nije ni najmanje kažnjen!Ovako za Kurir kazuje Borka Maljković, baka S. M. (13), koji je teško povređen 27. maja, kada ga je brutalno pretukao V. B. (14) u dvorištu Osnovne škole „Borislav Pekić“ u Beogradu, koju obojica pohađaju.Uplašio se za život- Moj unuk je divno i mirno dete, nikad nije imao nijedan problem ni sa kim! Nasilnik ga je pozvao da izađe napolje iz škole da porazgovaraju, kako je rekao, a onda ga je oborio na pod i počeo da šutira. Nogama mu je polomio jabučnu kost - i dalje je u neverici Borka, koja brine o unuku i njegovoj sestri dok je majka Mirjana na poslu, a otac radi u Rusiji.S. M. je posle brutalnog prebijanja u teškom stanju prevezen u Institut za majku i dete, a potom i operisan na VMA.- Operacija je dobro prošla, u subotu idemo na kontrolu, a lečenje se nastavlja. Dete je srećno što je napokon izašlo iz bolnice, ali je pod strašnim stresom i ima košmare. Rekao mi je da se uplašio za svoj život - priča baka.

Ovde se desila tuča... Osnovna škola „Borislav Pekić“
Ovde se desila tuča... Osnovna škola „Borislav Pekić“

Neće zataškatiCeo incident se desio jer se S. M. dopao bivšoj devojci V. B.- Devojčici se svideo moj unuk i ona mu je poslala poruku. V. B. je čuo za to i dobio napad besa, a ovo mu nije prva takva tuča, inače je problematičan. Istina je da su ga zbog nošenja oružja prebacili iz druge škole, ali mu baka radi u Ministarstvu prosvete i uporno ga štiti - revoltirana je Borka.Majka Mirjana nam se javila pred samo zaključenje broja:- To nije bio incident, već pokušaj ubistva! Detetu je celo lice otečeno, ne može ni da jede. Roditelji V. B. pokušavaju da zataškaju ovo, ali mi to nećemo dozvoliti zbog sve druge dece.S. M. je juče dao izjavu policiji. Iz Ministarstva prosvete nam do kraja radnog dana nisu dostavili odgovore na upućena pitanja.

SramnoVIKAO NA NOVINARA KURIRANa broj telefona koji u telefonskom imeniku stoji uz prezime porodice V. B. javio se muškarac koji je povišenim tonom negirao da poznaje osobu s tim imenom i da uopšte nije čuo za incident u školi:- Ne zanimaju me novine! Niste vi policija pa da me pitate bilo šta. Pogrešili ste!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track