APEL MALIŠANA: Pomozimo našoj drugarici Kruni da pobedi tešku bolest
Foto: Privatna Arhiva

Humani

APEL MALIŠANA: Pomozimo našoj drugarici Kruni da pobedi tešku bolest

Društvo -
Želimo Krunu nasmejanu sa nama, kažu njeni drugari iz beogradske Osnovne škole Jovan Miodragović

Kruna Una Mitrović se suočila sa teškom bolešću u februaru. Otišla je na bezazlenu operaciju krajnika međutim, nakon 20 dana problem se vratio. Tada je otkriveno da ima maligno obolenje non hočkins limfom, da nije reč o upaljenom krajniku. Bio je to posle operacije recidiv.

Trenutno je na hemoterapiji i primila je dve serije citostatika. Prema procenama lekara trebaće još deset. Neophodno je da ode na parisku kliniku Marija Kiri gde će joj biti urađena kompletna dijagnostika koja kod nas nije moguća zbog zbog nedostatka tehničkih mogućnosti. Kruna ima zakazano lečenje u Francuskoj počev od 22 juna.

"Želimo Krunu nasmejanu sa nama", kažu njeni drugari iz beogradske Osnovne škole Jovan Miodragović. Oni su pokrenuli akciju skupljanja pomoći, a i na sajtu škole stoji apel svima.

"Znate li da se u školu za talente, gde se glumi, slika, peva, prijavi po 300 dece, a prođe 15. Kruna je primljena još sa pet i po godina", ubacuje se Krunin drug.

U Krunu svi veruju. Za odlazak na prvi deo lečenja u Pariz potrebno joj je 25.000 evra. Prve uplate su stigle od drugara, a oni pozivaju sve dobre ljude da pomognu Kruni.

Ukoliko želite da pomognete Kruni, to možete učiniti uplatom na žiro račun:

Banka Intesa Dinarski račun: 160-1-73, poziv na broj 51 – 102 – 0015510/4

Devizni račun: RS35 – 160 – 5130201924951 – 75

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja