Zašto uvek čekamo to čuveno “sutra” da ostvarimo svoje snove?
Foto: Shutterstock

Vojvođanska banka

Zašto uvek čekamo to čuveno “sutra” da ostvarimo svoje snove?

Društvo -
Kako zamišljate savršenu prosidbu? Mnoge dame će pomisliti na peščanu morsku obalu, sunce, miris mora i zvuk talasa, rajske lepote Ibice, Havaja, Bora Bore

Kako zamišljate savršenu prosidbu? Mnoge dame će pomisliti na peščanu morsku obalu, sunce, miris mora i zvuk talasa, rajske lepote Ibice, Havaja, Bora Bore.

Međutim, ono što nedostaje našim mladićima da skupe hrabrosti i odluče da svojoj dragoj prirede nezaboravan doživljaj, nije nedostatak mašte, imaju je na pretek, već nedostatak finansijskih prilika.

Na sreću, postoje i dalje oni koji iskreno znaju da vole, pa ljubav ne gledaju kroz prizmu novca, jer znaju da je prava retkost pronaći srodnu dušu, te je treba pažljivo i čuvati. Tom logikom se vodio i jedan Ivan iz Beograda, koji je, zaljubljen do ušiju, odlučio da čvrsto zakorači svojim putem ka sreći. Zaljubio se na prvi pogled i posle mesec dana odlučio da zaprosi svoju dragu. Kako nije planirao da se skrasi u skorije vreme, nije ni štedeo novac za tu priliku, ali je rešenje našao u keš kreditu. Otišao je u banku, podigao keš kredit, kupio prsten koji je njegova devojka tajno gledala u izlogu i uplatio letovanje na Ibici za dvoje. Za idiličan početak nije bilo potrebno učiniti nemoguće, već iskoračiti iz svakodnevnice i opšteg ubeđenja da li ja to mogu da iznesem. Mnogi će se pronaći u ovom stavu i shvatiti da su važne stvari u svom životu propustili zbog pogrešnih predubeđenja.

Sa druge strane, da su češći slučajevi nego što je opšte prihvaćeno mišljenje i da keš krediti mogu biti dobra podrška u ostvarenju životnih snova potvrdio nam je i direktor jedne beogradske filijale Vojvođanske banke.“Sve je više mladih koji uzimaju keš kredite za godišnje odmore, krstarenja, medene mesece, svadbe. Pravo je zadovoljstvo kada ste deo najlepših životnih trenutaka svojih klijenata, jer to vam daje potvrdu da kao tim radite pravu stvar, jer su oni ti zbog kojih i postojimo”, kaže naš sagovornik.Da ljubav ne zna za godine i da ona u braku ne nestaje posle prvih godinu dana, kako se obično misli, potvrđuje i primer jednog klijenta Vojvođanske banke. Naime, čovek u srednjim godinama je, vraćajući se kući sa posla, zastao pored banke i shvatio da svojoj dragoj želi da priredi neko iznenađenje, koje će među njima vratiti onaj osećaj zaljubljenosti iz studentskih dana. Rešio je da uradi nešto nesvakidašnje za njih i da svojoj partnerki još jednom potvrdi da ljubav među njima i dalje traje. Uzeo je keš kredit i uplatio vikend za dvoje u Parizu. Bankari su bili srećni zbog njega, a on im je poručio - čitavog života je nešto preče, bilo je vreme da uradimo nešto za sebe.U Vojvođanskoj banci su nam objasnili zbog čega je za takve prilike bolje uzeti keš kredit, nego neki namenski. Naime, kod podizanja gotovinskih, odnosno keš kredita, nije neophodno navesti svrhu korišćenja, te su praktičniji od namenskih, jer novac koji je na raspolaganju može da se iskoristi u različite svrhe, kao što su putovanja, kupovine, zdravstvene i estetske usluge, opremanje stana, venčanja, stipendije. Na taj način i sama privatnost klijenata je očuvana. U želji da bude prepoznata kao neko ko zaista razume potrebe građana, Vojvođanska banka je za jednostavan i brz „Savršen keš” kredit ponudila vrlo konkurentne uslove i godišnju kamatnu stopu od samo 9,9 odsto, koja je fiksna u prvih šest meseci otplate kredita za sve statuse klijenata. Banka „Savršen keš” kredit odobrava do iznosa od 1,1 milion dinara, dok period otplate ide i do 96 meseci.Takođe, ukoliko klijenti žele da koriste kredit imaju mogućnost da se odluče za gotovinski kredit ili kredit za refinansiranje kreditnih obaveza uz mogućnost isplate dodatne gotovine.Više informacija nalazi se na sajtu Vojvođanska banka

http://www.youtube.com/watch?v=WU60kH7MkZk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track