STANARKA IZ PAKLA: Duguje im 11.500 evra, a ne mogu joj ništa!
Foto: Draga

Uselila se i nikome ne plaća

STANARKA IZ PAKLA: Duguje im 11.500 evra, a ne mogu joj ništa!

Društvo -
Dragan i Jelena Nikolić podneli krivičnu prijavu protiv Svetlane Perović Sekulić jer neće da se iseli iz njihovog stana na Banovom brdu, a ne daje novac ni za kiriju ni komunalije

BEOGRAD - Kad su Dragan Nikolić iz Beograda i njegova ćerka Jelena 2007. izdali stan od 50 kvadrata u Požeškoj ulici na Banovom brdu, nisu ni slutili da će im stanarka napraviti užasne probleme, koje ni do danas ne mogu da reše.Ona već nekoliko godina uopšte ne plaća kiriju, nagomilala je račune za struju, „Infostanu“ duguje 800.000 dinara, a uspela je čak i da promeni matični broj vlasnika stana! Zbog svega toga Nikolići su je tužili, ali dok se ne donese pravosnažna presuda, niko ne može da je izbaci iz stana.- Očajni smo. Više ne znamo šta da radimo i kako da izađemo na kraj s njom. Išla sam u „Infostan“ i proverila račune, dug je bio ravno 843.000 dinara. Struju su joj isključili zbog neplaćanja, a ona je sama uspela da sklopi ugovor o reprogramu kako bi je ponovo uključili, a poznato je da to samo vlasnici brojila mogu. Kad smo otišli i pismeno zatražili da se struja ponovo isključi, jer smo se nadali da bi je to oteralo, EDB nije prihvatio naš zahtev - kažu Nikolići, koji su nekretninu izdali Svetlani Perović Sekulić.Prvih nekoliko godina, kažu oni, sve je bilo u redu. Stanarka je plaćala kiriju i dažbine, ali 2011. nastali su problemi. Od tada pa sve do danas nije platila nijednu ratu za stanarinu.- Nema šta nismo pokušavali, ali toj ženi ne može da se stane na put. Neko je štiti, i to ona i sama govori. Poziva se na mnoge političare. Dok se ona baškari u našem stanu, ja sam čak morala da živim kao podstanar. Saznali smo da je falsifikovala papir na kojem piše da je suvlasnik, a na pojedinim dokumentima je uspela da falsifikuje matični broj mog oca i broj lične karte. Prijavljivali smo je i policiji na opštini Čukarica, ali odgovor je bio da oni ništa ne mogu da urade dok ne remeti javni red i mir i da je za to nadležan sud - kaže Jelena i pokazuje sve dokaze: da su oni vlasnici stana, tužbu protiv stanarke, neplaćene račune i dokumenta u kojima se vidi da je matični broj njenog oca falsifikovan.

Crno na belo... Nikolići podneli tužbu protiv podstanarke
Crno na belo... Nikolići podneli tužbu protiv podstanarke

StanarkaPOTEGNUĆU SVOJE VEZESvetlana Perović Sekulić nije negirala da živi u stanu Nikolića, ali je rekla:- Nije tačno. Neću razgovarati s vama preko telefona i potegnuću veze da nađem nekoga u Kuriru ko će sprečiti pisanje tih gluposti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track