(VIDEO) SVE NAPLATNE RAMPE RADE: Haos i kilometarske kolone i dalje na auto-putu Beograd -Niš

SRBIJA KRENULA NA ODMOR

(VIDEO) SVE NAPLATNE RAMPE RADE: Haos i kilometarske kolone i dalje na auto-putu Beograd -Niš

Društvo -
Otvoreni svi raspoloživi kanali, angažovane su rezervne ekipe inkasanata i iznosi putarine istaknuti su na tri strana jezika: engleskom, nemačkom i turskom jeziku

BEOGRAD – Vozači koji su se i danas zatekli na auto-putu Beograd- Niš upali su u kilometarsku kolonu.

Jedna dugačka kolona je bila od Beograda ka Nišu i jedna je bila kod Velike Plane.

Šef naplatne rampe "Nais" kod Niša Dragan Milić rekao je večeras da iz pravca Beograda pristiže veliki broj vozila, da su svi kanali otvoreni i da je zadržavanje iz tog pravca do pet minuta.

Pojačan saobraćaj iz pravca Beograda je tokom celog dana, a ručnom podelom kartica znatno se ubrzava prolazak vozila, rekao je Milić precizirajući da je iz pravca Beograda otvoreno devet kanala, a iz pravca Niša prema glavnom gradu, gde je pristizanje vozila znatno manje, otvorena su dva kanala.

Milić je rako da su otvoreni svi raspoloživi kanali, angažovane su rezervne ekipe inkasanata i iznosi putarine istaknuti su na tri strana jezika: engleskom, nemačkom i turskom jeziku.

On je rekao da se sutra u jutarnjim satima takođe očekuje saobraćaj jakog intenziteta, da će tokom dana opadati, dok se sa prvim večernjim časovima očekuje umereni saobraćaj.

Veće gužve mogle bi da se naprave samo u slučaju vanrednih situacija na autoputu, napomenuo je on.

Milić je rekao da je drugog vikenda jula ove godine broj vozila koji je prošao naplatnu rampu kod Niša veći za 20 odsto u odnosu na drugi vikend jula prošle godine.

U periodu od 1. juna do 15 jula ove godine kroz naplatnu rampu prošlo je 50.000 vozila više nego u istom periodu prošle godine. Milić je rekao da je prošla godine bila rekordna, ali da podaci ukazuju da će taj rekord ove godine biti premašen.

http://www.youtube.com/watch?v=hLzDrGUEMPs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track