GUŽVA NA BUBANJ POTOKU: Na naplatu putarine čeka se 90 minuta
Foto: Dragana Udovičić

Gužva na auto-putu

GUŽVA NA BUBANJ POTOKU: Na naplatu putarine čeka se 90 minuta

Društvo -
Saobraćaj se odvija usporeno u delu kod Velike Plane u smeru ka Nišu. Na Batrovcima, Šidu i Šotu prosečno vreme čekanja na izlaz iz Srbije je oko 180 minuta

BEOGRAD - Na naplatnoj stanici Bubanj potok vreme za naplatu putarine je od 60 do 90 minuta.

Saobraćaj na autoputu se odvija usporeno u delu kod Velike Plane u smeru ka Nišu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMŠ). AMSS navodi da se, prema podacima Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima sa Hrvatskom zadržavaju više sati.

Na Batrovcima, Šidu i Šotu prosečno vreme čekanja na izlaz iz Srbije je oko 180 minuta.Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom vreme čekanja je 30 minuta i pri ulazu i pri izlazu iz zemlje. Povećan broj vozila je i na manjim prelazima sa Mađarskom, Bački Vinogradi i Horgoš 2, a znatno brži prelaz granice je na Kelebiji, navodi se u saopštenju.Na ulaz iz Crne Gore u Srbiju na prelazu Gostun čeka se 60 minuta, dok se na izlaz čeka 30 minuta.

Preporuka AMSS vozačima je da koriste granične prelaze Jabuku ili Mehov Krš.Na prelazu sa Makedonijom zadržavanja na ulazu u Srbiju su oko 60 minuta, dok se na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na Gradini čeka do sat vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track