STEFANOVIĆ NA FESTIVALU LJUBAVI: Slušam Stinga i Čolu, tehno može da prođe

Ministar MUP se opustio

STEFANOVIĆ NA FESTIVALU LJUBAVI: Slušam Stinga i Čolu, tehno može da prođe

Društvo -
Nisam neko ko peva i pevuši pesme. Na Lovefest sam došao da podržim mlade ljude i njihovu energiju. U Guču ne idem, ali shvatam značaj koji predstavlja za turizam, kaže Stefanović

VRNJAČKA BANJA - Ni ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije odoleo dobrom provodu na Festivalu ljubavi u Vrnjačkoj Banji!Naime, on je poslednje festivalske večeri, nešto posle 23 časa, došao u VIP prostor u društvu Zorana Babića, poslanika SNS, Bobana Ðurovića, gradonačelnika Banje, i Milana Božovića, direktora Agencije za bezbednost saobraćaja. Babićevi savetiVidno raspoložen, ali ipak mnogo suzdržaniji od kolege Babića, koji je drugi put ove godine na festivalu, ministar Stefanović je nešto manje od dva sata proveo u separeu slušajući jednu od najboljih domaćih ženskih di-džejeva Leu Dobričić, koja je nastupala na glavnoj, Fajer bini.- Privatno najviše slušam pop, ali nisam vezan samo za jedan žanr. Omiljeni pevač mi je Sting, ali na Lovefest sam došao da bih podržao ove mlade ljude i njihovu energiju - rekao je za Kurir ministar, a za to vreme Babić je gostima objašnjavao kako se koriste tokeni - valuta festivala kojom je jedino bilo moguće kupiti hranu i piće na manifestaciji.

Stefanović nam je priznao da je poslednji koncert kom je prisustvovao bio nastup Zdravka Čolića, održan pre više meseci, i na koji je ministar išao sa suprugom. Na festival trubača u Guči ne ide, ali, kako kaže, „shvata značaj koji on predstavlja za razvoj turizma u Srbiji“.Bez tonaNa pitanje koju pesmu često pevuši kratko je izjavio:- Nisam neko ko peva i pevuši pesme.Šta li bi mu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na to rekao.

Novi biserBABIĆ: SLUŠAM PEJPRSEŠef poslaničke grupe SNS ponovo je briljirao s izjavama. Na Festivalu ljubavi je tako rekao kako obožava da sluša „Red hot čili pejprs“.- Ja sam odrastao uz drugu muziku i kad sam imao više vremena za slušanje muzike, slušao sam Kvin, Red hot čili peJprs, Gans end rozis - objasnio je Babić svoj muzički ukus, preimenovavši naziv grupe iz „crvenih ljutih papričica“ u „crveni ljuti papir“. Njegovi „vazduplohov“ i „svemirske godime“ postali su već nadaleko čuveni.(J. P.)

Defile policijskih snagaMINISTAR: U SVETU JE NESTABILNO, KOD NAS JE MIRNOMinistar Stefanović poručio je na prvom defileu policijskih jedinica održanom u Vrnjačkoj Banji da građani u svakom trenutku mogu da računaju na policiju.- Hoćemo da građani znaju svoje policajce, da budu sigurni na putevima i zato policija uvek striktno sprovodi zakon. Srbija pokazuje da može da bude dobar domaćin i da je, u trenutku kada u mnogim državama u Evropi i svetu vlada neka vrsta nestabilnosti, kod nas sve mirno i stabilno - kazao je Stefanović i izrazio zadovoljstvo što je tokom trajanja Festivala ljubavi bilo malo incidenata i nijedan ozbiljan.

Gradonačelnik Vrnjačke BanjeGRAD ĆE ZARADITI OKO TRI MILIONA EVRA!Boban Ðurović, gradonačelnik Vrnjačke Banje, kaže da je prezadovoljan posetom festivalu i gradu.- Svi smeštajni kapaciteti su bili popunjeni, i to ne samo u gradu već i u okolnim selima. Za razliku od prošle godine, kad je grad od turista za vreme trajanja Lovefesta zaradio oko 2,2 miliona evra, ove godine očekujemo iznos od skoro tri miliona evra - istakao je Ðurović i dodao da se u Banji grade još dva hotela, koja bi sledeće godine trebalo da prime prve turiste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track