HIT: Merima odnela WC šolju i sijalice iz državnog stana!
Foto: Ale

„Dipos“ tuži pevačicu zbog sanitarija

HIT: Merima odnela WC šolju i sijalice iz državnog stana!

Društvo -
Iako godinama nije plaćala kiriju, estradna umetnica se razbesnela što je posle 19 godina izbacuju iz bjekta koji je u vlasništvu „Diplomatskog stambenog preduzeća“. Ponela je radijatore, sijalice i delove mokrog čvora

BEOGRAD - Napustivši stan u vlasništvu „Diplomatskog stambenog preduzeća“ („Dipos“) u centru Beograda, estradna umetnica Merima Njegomir je iz njega iznela čak i radijator, WC šolju i sijalice, saznaje Kurir!- Ova umetnica je stan koristila skoro dve decenije. Tačno je da je u njega ulagala, ali kiriju nije plaćala. A onda, kada je posle toliko godina morala da ga napusti, iznela je gotovo sve. Do sijalica! To se do sada nikada nije desilo - kaže izvor Kurira iz ovog preduzeća.Zavesti redPrvi čovek „Diposa“ Đorđe Krivokapić kaže da su zbog takvih stvari vodi spor sa Njegomirovom.- To je samo jedan od slučajeva. Trudimo se da zavedemo red, a napadaju nas - kaže Krivokapić i dodaje da je „Dipos“ zadužen samo za izdavanje nekretnina, a da mogućnost prodaje ima jedino država, preko Direkcije za imovinu.- „Dipos“ raspolaže sa ukupno 408 nekretnina i u ovom trenutku pod zakupom se nalazi oko 85 odsto - naglasio je Krivokapić.Provlače me kroz blatoS druge strane, Merima je potvrdila da je iznela radijatore iz stana jer ih je ona i kupila, a kako kaže, „ovakvim stvarima žele da je blate“.- Niko ne stoji iza mene, pa mi nalaze šolju i sijalice! Šolja se polomila i zato su je radnici izneli. Bivši direktor „Diposa“ izbacio me je uz policiju. Žuč mi je proradila sada kada ste mi ovo rekli. Svi su mogli da otkupe, ali meni nisu hteli da daju. Toliko sam valjda zadužila ovu zemlju, a provlače me kroz blato - kaže umetnica.Podsetimo, priča o prodaji i izdavanju luksuznih nekretnina u vlasništvu države zahuktala se kada je nedavno predsednik Nikolić vratio zakon o prodaji državnih nepokretnosti kao neustavan. S druge strane, premijer Aleksandar Vučić je naglasio da Vlada zbog neizglasavanja zakona izgubiti više od 60 miliona evra, a država nema velike vajde od izdavanja.

Kurir možete pratiti i na Vajberu.

Đorđe KrivokapićCECA I BREGOVIĆ NISU BILI ZAKUPCI DRŽAVNIH NEKRETNINADirektor „Diposa“ Ðorđe Krivokapić kaže da su se u medijima pojavile mnoge neistine u vezi sa vlasnicima i zakupcima vila i državnih stanova.- Pevačica Svetlana Ražnatović, kao i Goran Bregović, nikada nisu zakupili, niti otkupili nekretnine „Diposa“. To je jedina istina! Uveravam svakog da „Dipos“ ništa ne krije i da će svi podaci biti javni - naglasio je Krivokapić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track