Najnovije vesti

SARADNJA SA RUSIJOM: Stefanović i Čepurin o migrantima i terorizmu
Foto: Mup

Sastanak u Beogradu

SARADNJA SA RUSIJOM: Stefanović i Čepurin o migrantima i terorizmu

Društvo
Ambasador Čepurin je najavio da će Ruska Federacija Srbiji donirati još vatrogasnih vozila i predložio organizovanje specijalističkih obuka za pripadnike Uprave za obezbeđenje i Žandarmerije

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu  Aleksandrom Čepurinom, sa kojim je razgovarao o unapređenju policijske saradnje u borbi protiv terorizma, iregularnih migracija,  vanrednih situacija i svih vidova kriminala.

Tokom susreta,  Stefanović i Čepurin pohvalili su rad Srpsko-ruskog humanitarnog centra, koji aktivno učestvuje u pomoći oko zbrinjavanja migranata, gašenju požara i drugim vanrednim situacijama.

Ambasador Čepurin  je najavio da će Ruska Federacija Srbiji donirati još vatrogasnih vozila i predložio organizovanje specijalističkih obuka za pripadnike Uprave za obezbeđenje i Žandarmerije, a na osnovu potreba Ministarstva.

Ministar Stefanović  je istakao da je jedan od prioriteta MUP-a bezbednost građana i dodao da će saradnja sa ruskim stručnim službama doprineti  ostvarenju tog cilja.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...