NISU PREPOZNALE MINISTRA: Radnice pošte nisu htele da isplate novac Vujoviću bez lične karte
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

Premeštene da rade u Mladenovac

NISU PREPOZNALE MINISTRA: Radnice pošte nisu htele da isplate novac Vujoviću bez lične karte

Društvo -
Vujović je u pošti od službenica zatražio da mu isplate novac, a kada mu je službenica zatražila ličnu kartu, on je uvređeno pitao "Znate li vi ko sam ja?"

BEOGRAD - Upravnica pošte na Dedinju, kao i jedna šalterska službenica premeštene su u Mladenovac jer nisu prepoznale ministra finansija Dušana Vujovića, koji je tražio da mu se isplati novac bez lične karte, pišu beogradski mediji.Naime, Vujović je u pošti od službenica zatražio da mu isplate novac, a kada mu je službenica zatražila ličnu kartu, on je uvređeno pitao "Znate li vi ko sam ja?". Kako radnica to nije znala, zatražio je da dođe upravnica, ali ga ni ona nije prepoznala. Zbog toga ih je na drugo radno mesto premestio direktor Pošte Srbije, Milan Krkobabić, što je izazvalo buru nezadovoljstva kod zaposlenih. Oni su naveli da je "njihov direktor spreman zarad opstanka u fotelji da proda i svoje najbolje radnike".

Dušan Vujović, foto: Beta
Dušan Vujović, foto: Beta

- Radi se o dve uzorne radnice koje su postupile u skladu sa procedurom. Novac se nikome ne može isplatiti bez validnog dokumenta, ali je ministar finansija Vujović mislio da je izuzet iz toga - ispričao je izvor "Blica". Kako mediji prenose, u "Pošti Srbije" nisu negirali da su dve radnice premeštene u Mladenovac. U ovoj firmi im je rečeno da ne mogu da daju podatke o kome se konkretno radi, kao i da direktor RJ "Beogradski venac" Goran Paunović mora da organizuje nesmetan rad u periodu godišnjih odmora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track