GLAVONJE IZ SPS I DS U JAHTING PROSTITUCIJI: Policija pronašla telefone političara kod madam Željke!
Foto: Profimedia

Plaćali ih 1.200 evra

GLAVONJE IZ SPS I DS U JAHTING PROSTITUCIJI: Policija pronašla telefone političara kod madam Željke!

Društvo -
Sistem je funkcionisao tako da su se političari i devojke viđali isključivo na jahtama koje bi prethodno isplovile. Željka Rolović sve demantuje i navodi da su joj političari "samo dobri drugovi"

BEOGRAD - U oduzetom mobilnom telefonu i kompjuterima Željke Rolović, organizatorke VIP prostitucije, crnogorska policija je pronašla je privatne brojeve i mejlove najviših funkcionera SPS i DS! Kotoranka Željka Rolović uhapšena je 21. avgusta, a policija sumnja da je madam Željka prethodnih godina više puta organizovala na primorju i u Beogradu orgije za srpske političare.

Ona je to demantovala, i navela da su joj političari "samo dobri drugovi". Kako je medijima ispričao dobro upućen izvor iz crnogorske policije, Željkini drugovi su javnosti poznati kao političari koji važe za porodične ljude.

- Ona je bila u stalnom kontaktu sa jednim direktorom velike državne kompanije u Srbiji, sa potpredsednikom stranke i najmanje dvojicom dugogodišnjih poslanika. Oni su se sa njom dopisivali SMS porukama i mejlovima, ali strogo u šiframa. Naručivali su "vožnje" i raspitivali se o "novim kadrovima". Željka ne poriče da je sa njima bila u kontaktu, ali tvrdi da su joj to sve dobri drugovi - ispričao je dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, inspektori su došli i do podataka o dve jahte, od kojih je jedna u vlasništvu firme poznatog beogradskog biznismena, a trenutno je privezana u Porto Montenegru, a koje su iznajmljivane za seks-žurke srpskih političara.

- Prema našim informacijama sistem je funkcionisao tako da su se političari i devojke viđali isključivo na jahtama koje bi prethodno isplovile. Nigde na obali ih niste mogli videti zajedno. Željkine devojke su dovožene manjim brodićima i čamcima do jahti na kojima su bile "glavonje" - ispričao je izvor blizak istrazi.

Budva, Foto: Kurir
Budva, Foto: Kurir

On je naveo da su devojke dobijale najmanje 1.200 evra za noć na jahti, mada se sumnja da su neke žurke otplaćivane zaposlenjem u državnim i javnim preduzećima. Kako prenose mediji, zvanične komentare iz crnogorske i srpske policije, kao ni iz DS i SPS nisu dobili.

Marjan Rističević iz Narodne seljačke stranke rekao je medijima da je čuo da su DS-ovci poslovali sa madam Željkom.- Majstori pljačkaške privatizacije često su letovali na jahtama tajkuna, a tamo su ih čekale drugarice raznih "madam".. Da nije bilo potražnje, ne bi bilo ni tih devojaka, ali ne osuđujem ja njih, korisnici su krivi - kazao je Rističević, prenosi Informer.

Potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić istakao je da je veran muškarac i da ne zna nikoga iz vrha SPS ko je imao veze sa madam Željkom i njenim devojkama.- Ja nisam, imam moju Anu Bekutu i moju ženu i to je sve - kazao je on i dodao da neki političari se kunu da su porodični ljudi a po kancelarijama svašta rade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track