STANISLAVA ŽIVI KAO BILJKA: Stefan Karić zaboravio obećanje da će se o njoj brinuti!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Porodica Pavlović razočarana

STANISLAVA ŽIVI KAO BILJKA: Stefan Karić zaboravio obećanje da će se o njoj brinuti!

Društvo -
Stefan Karić je je ponudio samo deo sume, i to za samo jedan tužbeni zahtev, što nije dovoljno da bi se mojoj ćerki omogućio koliko toliko normalan život, rekla je Dušanka Pavlović, majka Stanislave Staše Pavlović

BEOGRAD - Dušanka Pavlović, majka Stanislave Staše Pavlović iz Beograda (40), koja je ostala doživotni invalid posle saobraćajne nesreće koju je Stefan Karić pijan izazvao 2005. godine, kaže da Karići iako su rekli da će se brinuti o njenoj ćerki do kraja života, šest godina je nisu ni posetili ni pozvali, prenose mediji.

- Stefan Karić je je ponudio samo deo sume, i to za samo jedan tužbeni zahtev, što nije dovoljno da bi se mojoj ćerki omogućio koliko toliko normalan život.

Njegov advokat je ponudio vansudsko poravnanje i pregovori su u toku, ali su se otegli. Moja ćerka živi kao biljka, a nemamo para da je odvedemo dva puta godišnje u banju kako bi makar malo olakšala muke. O njoj sada brinem 24 sata dnevno jer od nesreće ne može samostalno da živi - kazala je Dušanka i dodala da se njena ćerka sada kreće pomoću šetalice i na nivou je malog deteta.Ona dodaje da je Stanislava psihički obolela i ne smeju nikada da je ostavljaju samu.

Dušanka je ogorčena iznosom koji nudi Stefan Karić i podseća na njegovo obećanje da će o njenoj ćerci brinuti do kraja života.- Obećao je da će se brinuti o Staši, a ni jedanput je u ovih 10 godina nije posetio. Njegov otac Sreten i majka Slavica obećali su joj stan i mesečnu apanažu, a ništa od toga nisu ispunili.

U početku su joj plaćali lečenje, mada je bolnica državna. Posle nesreće plaćali su jedno vreme apartman jer je Staša padala sa kreveta, a kasnije su snosili troškove našeg boravka u banji. Šest godina nisu nas posetili ni nazvali. Zato pitam Kariće gde im je duša? - kazala je ona.Podsetimo ,Stanislava,nekadašnja članica plesne grupe Ksenije Pajčin u sudaru je ispala iz Karićevog automobila kroz šoferšajbnu i letela 15 metara,što je ostavilo trajne posledice.

Stefan Karić   (foto: Kurir)
Stefan Karić (foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track