Najnovije vesti

MAJKA MALE MAŠE OČAJNA: Francuz me optužuje da smo se dogovorili da mi otme dete
Foto: Facebook

Šokantni navodi u francuskim medijima

MAJKA MALE MAŠE OČAJNA: Francuz me optužuje da smo se dogovorili da mi otme dete

Društvo
Eje tvrdi da su Mirjana i njen suprug Damir ugovorili "pozajmicu" svoje ćerke Maše za 850 evra kako bi se u Francuskoj uradio lažni DNK zbog utvrđivanja roditeljstva

Roditelji dvogodišnje Maše Prenković koja je oteta iz naručja svoje majke u naselju Braća Jerković suočili su se sa novim neprijatnostima. Naime, saznali su da ih je Mišel Eje, otac i bivši muž c, koje su u martu učestvovale u kidnapovanju deteta, optužio u razgovoru za francuski list “Indipedan” da su unapred dogovorili njenu otmicu.

 

Eje tvrdi da su Mirjana i njen suprug Damir ugovorili otmicu svoje ćerke Maše za 850 evra kako bi se u Francuskoj uradio lažni DNK zbog utvrđivanja roditeljstva.

 

"To nije bilo kidnapovanje, već ugovoreno iznajmljivanje deteta, za koje su Prenkovići uzeli 850 evra. Optuženi za otmicu Sebastijan Branši je Prenkoviće pronašao uz pomoć prijatelja iz Francuske Frenka O., koji se sa njima o svemu unapred dogovarao", kazao je Eje za francuski list.

 

Ovakve spekulacije šokirale su Mirjanu Prenković, Mašinu mamu, koja je kategorično odbacila ove otužbe.

 

"O navodima u francuskom listu saznali smo juče, i to nas je jako potreslo, naročito mog supruga. Da je u pitanju neki veći novac, možda bi neko poveraovao u to. Prošlo je šest meseci od otmice, taman kada smo pomislili da nam se život vraća u normalu, sada nas iznova zovu novinari i ponovo moramo da proživljavamo taj nemili dan. Nadam se da će suđenje ubrzo početi i da će se ceo postupak privesti kraju", rekla je Mirjana za Blic.

 

S obzirom na priču da je sve, navodno, dogovoreno preko Fejsbuka još je dodala:

 

 

"Policija je u istrazi proveravala naše računare i ništa nije našla."

 

Troje Francuza malu Mašu je otrglo iz ruku majke 13. marta u naselju Braće Jerković.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...