FOTO JAGODINCI PODRŽALI PREMIJERA VUČIĆA: Ovo je ekonomska agresija na Srbiju!
Foto: Kurir, Migranti, Granica, Zoran Milanović

Milanović zloupotrebljava migrante zarad izbora

FOTO JAGODINCI PODRŽALI PREMIJERA VUČIĆA: Ovo je ekonomska agresija na Srbiju!

Društvo -
Siguran sam da 99 odsto Hrvata ne misli ovako kako misli njihov predsednik vlade, poručio Dragan Marković Palma
1 / 6 Foto: Kurir, Migranti, Granica, Zoran Milanović

JAGODINA - Na predlog predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, odbornici tog pomoravskog grada jednoglasno su usvojili odluku kojom Jagodina daje punu podršku Vladi Republike Srbije i premijeru Aleksandru Vućiću jer smatraju da je hrvatska država izvršila ekonomsku agresiju na Srbiju.

Foto: Grad Jagodina
Foto: Grad Jagodina

“Mi kao grad Jagodina ne možemo da ćutimo, jer kao i veliki broj gradova u Srbiji imamo ogromnu štetu, zato što se u Jagodini nalazi 9 fabrika koje izvoze u zemlje Evropske unije i ovim gestom Hrvatske, koji Srbija ničim nije izazvala, naneta nam je ogromna šteta. U kamionima se ne nalaze azilanti, nego roba. Za nas iz Srbije i za nas iz grada Jagodine, od danas, adresa za rešavanje ovog problema su Evropska unija i Angela Merkel. Kada neko uđe u vašu zemlju njegov pravac određuje on sam, a ne Vlada Srbije. Zato mi kao grad dajemo punu podršku Vladi Srbije i premijeru Aleksandru Vućiću, kada je u pitanju rešavanje ovog problema“, kazao je predsednik Skupštine grada Jagodine i naglasio da se Hrvati sigurno ne slažu sa odlukom svoje vlade.

“Siguran sam da 99 odsto Hrvata ne misli ovako kako misli Zoran Milanović. On ovo radi da bi dobio politike poene da bi na predstojećim izborima pobedio “, poručio je Marković.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track