VERBIĆ BI DA KOPIRA VUČIĆA: Odustao od izgleda ludog naučnika!
Foto: Zorana Jevtic

HIT

VERBIĆ BI DA KOPIRA VUČIĆA: Odustao od izgleda ludog naučnika!

Društvo -
TRANSFORMERS: Od starog stila ministra prosvete, koji je negovao do pre dve godine, ostala je samo minđuša u uhu. Stilisti smatraju da teži izgledu predsednika Vlade

BEOGRAD - Granica između nauke i politike tanja je nego ikad, a kako izgleda kad neko pređe put od Petnice do Vlade, najbolje pokazuje drastična transformacija ministra prosvete Srđana Verbića.Od njegovog starog izgleda danas je ostala samo ona buntovnička minđuša u uhu! Da li je i nekadašnje ideale ministar spakovao zajedno sa starim stvarima, nije poznato, ali nema dileme da je po stajlingu sad pravi činovnik Vlade.- Eto šta se desi kad neko iz fotelje naučnika sedne u fotelju u Nemanjinoj 11. To je drugi čovek. Ono što, međutim, zabrinjava jeste da sada očigledno ima mnogo više vremena za lickanje i sređivanje. Sudeći po izgledu, ministar redovno posećuje frizerske salone, a moguće je da ima i ličnog stilistu - smatra modni stilista Jelena Maćić i nastavlja:Naočare bez okvira- Svi ministri imitiraju Aleksandra Vučića. Ovo je krađa autorskog rada i trebalo bi da se naplati, kao recimo muzički dinar. Naočare bez okvira, kratko pošišana i uredno zalizana kosa samo su neki od detalja na koje se Verbić ugleda.Ipak, ona napominje da joj se raniji stajling ministra prosvete više dopada od sadašnjeg.Odelo ne čini ministra- Izgled ludog naučnika, Ajnštajna iz mlađih dana, uliva mnogo više poverenja od izgleda uglađenog člana Vlade. Mislim da bi ga i iz struke više cenili da je ostao veran starom izgledu. Odelo ne čini ministra - poručuje Maćićeva.I stilistkinja Ivana Rabrenović kaže da je Verbić po stilu podseća na premijera Vučića.- Rekla bih da mu je premijer Vučić zvezda vodilja u stajlingu. Drastična je promena u njegovom izgledu u odnosu na vreme kad nije bio ministar. Verbić sada deluje mnogo urednije, negovanije i, narodski rečeno, bolji je frajer. Ima dobar oblik naočara, koji odgovara njegovom licu. Bolje mu stoje crna i teget boja od braon, koju je ranije nosio - smatra Rabrenovićeva.Ministar Verbić nije odgovorio na pitanja koja smo mu ovim povodom poslali.

Verbićev razvojni putSASTAVLJAO PITANJA ZA MALU MATURUVerbić i Petnica družili su se skoro 30 godina, a ministar je neposredno pre funkcije u Nemanjinoj 11 radio kao rukovodilac u Centru za ispite u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja. Za one koji ne znaju, to je tim koji, između ostalog, sastavlja pitanja za malu maturu. Verbić je rođen 27. maja 1970. Oženjen je i ima dva sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track