Najnovije vesti

HOROR: Hteo sam vazelinom da povećam p.nis, sad se raspadam!

Ispovest čoveka koji je došao na suludu ideju

HOROR: Hteo sam vazelinom da povećam p.nis, sad se raspadam!

Društvo
Dok sam bio u zatvoru, jedan osuđenik mi je, predstavljajući se kao plastični hirurg, predložio taj metod. Žena me je ostavila, limfni čvorovi su mi otekli, a lekari ne mogu da mi pomognu, priča očajni Aleksandar Dželić iz Niša

NIŠ - Nišlija Aleksandar Dželić (46) skupo je platio danak muškoj sujeti.Njegov pokušaj da uveća svoju muškost život mu je pretvorio u noćnu moru jer mu se polni organ pretvorio u ogromnu bezobličnu masu, infekcija mu je zahvatila i limfne žlezde, a nijedan medicinski tretman nije dao adekvatan rezultat. Dželić se odlučio za nesvakidašnji eksperiment dok je bio na izdržavanju šestogodišnje zatvorske kazne u Sremskoj Mitrovici.Prošvercovali materijal- Dok sam bio na robiji, upoznao sam osuđenika koji se predstavljao kao plastični hirurg. Rekao je kako je u zatvor dospeo jer je loše lečio nekog pacijenta. Pričao mi je kako se raznim tretmanima mogu povećati neki delovi tela, pa sam ga ja pitao da li se to odnosi i na penis. On mi je kazao da je za to potrebna operacija, ali da postoji tretman koji se može uraditi i u zatvoru. Kazao mi je da je dovoljno da u polni organ ubrizgam vazelin jer on nije škodljiv, a daje očekivani efekat - priseća se Dželić.Potrebnu opremu za „intervenciju“ doneo mu je zatvorenik, koji je išao na odsustvo.- Odlučio sam to da uradim u oktobru 2010. Ubrizgavao sam vazelin u polni organ, a kako se ništa nije dešavalo, ubacio sam pod kožu čak 80 grama. Četiri dana se ništa nije dešavalo, a onda je počeo pakao. Organ mi je otekao i dobio sam užasne bolove. Odveli su me u zatvorsku bolnicu, a kada sam priznao šta sam uradio, sproveli su me na Kliniku za urologiju u Sremskoj Mitrovici, a odatle u KBC u Beograd. Oteklina je bila užasna, lekari su morali da mi raseku spoljni deo da bih mogao da mokrim. Stavili su mi kateter, onda sam dobio infekciju, preživeo sam užas - priseća se Dželić svojih muka.Otkazana operacijaIz zatvora je izašao pre tri godine i od tada pokušava da reši problem.- Nakon pregleda na Klinici za urologiju u Nišu upućen sam u KBC „Dragiša Mišović“, a onda sam čekao 14 meseci pre nego što sam pozvan na operaciju. Tada su već počeli da mi otiču limfni čvorovi. Kada sam najzad primljen u beogradsku bolnicu, pronašli su mi stafilokoku, pa su me vratili u Niš da je izlečim, a da se onda vratim. Više ne znam šta da radim, molim lekare da me izleče jer više ovo ne mogu da izdržim. Telo mi se raspada, žena me je napustila jer nije mogla da podnosi ovaj užas, a niko ne može da mi pomogne - očajan je Dželić.

Ovde se sve dogodilo... Aleksandar je pre pet godina bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici
Ovde se sve dogodilo... Aleksandar je pre pet godina bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici

Iz Niša ga šalju u KBC „Dragiša Mišović“NADA SE SPASU U BEOGRADUPredao sam dokumentaciju niškoj klinici za urologiju i, kako mi je rečeno, treba da budem upućen na KBC „Dragiša Mišović“ radi daljeg lečenja - kaže Aleksandar.Šta se planira sa njegovim daljim lečenjem, niški lekari nisu želeli da govore iz etičkih razloga u nameri da zaštite pacijentovu privatnost.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...