AVION PRINUDNO SLETEO U BEOGRAD: Pijani golać iz Irske nasrtao na stjuardese
Foto: Nebojša Mandić

Divljali i po aerodromu

AVION PRINUDNO SLETEO U BEOGRAD: Pijani golać iz Irske nasrtao na stjuardese

Društvo -
Policija je morala da reaguje, stavi mu lisice i zadrži ga dok se ne otrezni. Kako je dežurni tužilac procenio da nema elemenata krivičnog dela i prekršaja, pijanac je iz tranzita izašao na teritoriju Srbije, nakon što mu je pilot zabranio da nastavi let sa ostatkom putnika

BEOGRAD - Razuzdana grupa od 120 putnika terorisala je u subotu čak 12 sati osoblje beogradskog aerodroma i policajce pijanim podvriskivanjem i pozivima na seks!

Kako “Blic” saznaje, luda žurka oko 120 pijanih putnika počela je još za vreme leta na liniji Dablin - Izmir. Razuzdani i pijani, putnici nisu mnogo marili za bezbednost u avionu, pa se žurka ubrzo pretvorila u pravu dramu u vazduhu.

Pilot turske kompanije “San ekspres” tada je bio prinuđen da avion prinudno spusti u Beograd, desetak minuta pre 14 sati.

Prljavi ples

U centru nereda našao se Irac Kit B. (37), koji je prvo skroz go nasrtao na stjuardese u avionu, skakao po sedištima putnika, a zatim je pravio probleme i policiji i osoblju Aerodroma “Nikola Tesla”. - Irac koji je bio sav u tetovažama bio je mortus pijan, vređao je policijske službenike, otimao im se.

Policija je morala da reaguje, stavi mu lisice i zadrži ga dok se ne otrezni. Kako je dežurni tužilac procenio da nema elemenata krivičnog dela i prekršaja, pijanac je iz tranzita izašao na teritoriju Srbije u 17.10 sati, nakon što mu je pilot zabranio da nastavi let sa ostatkom putnika - kaže za “Blic” sagovornik upoznat sa incidentom.

Žurka se nastavlja

Time se, međutim, nije okončala drama na aerodromu. Grupa od 15 najpijanih putnika počela je da teroriše sve koji su se zatekli u aerodromskoj zgradi. Bliski susreti s policijom ih izgleda nije dovoljno otreznio, pa su žurku nastavili po hodnicima, uprkos tome što je poletanje aviona koji su prinudno spustili bilo zakazano za 22 sata.

- Bilo je strašno. Ti ljudi su za ta tri sata popili ukupno 250 piva u dva aerodromska kafića. Toliko piva se proda za čitavu dnevnu smenu!

Pritom su bili nesnosni: pošto su bili potpuno pijani, stalno su se dovikivali, pevali, vrištali... - priča za “Blic” očevidac sa aerodroma. Putnici po aerodromu šetali u bademantilima i pidžamama

Pidžama-parti

Niko nije smeo da im prilazi i fotografiše ih, plašeći se da će nasrnuti na nekoga i krenuti u razbijanja lokala i opreme na aerodromu. Policija je bila u pripravnosti i s distance sve posmatrala. Najjezivije scene su, međutim, tek sledile. Jedna Irkinja - iz grupe pijanih putnika koji su bili obučeni samo u bademantile i pidžame - bila je toliko pijana da policajce, konobare i osoblje vija po aerodromu, urlajući i tražeći im seks! Zbog razuzdanosti koja se nije smirivala, ukrcavanje je ponovo propalo i u 22 sata, kada je pilot aviona definitivno odbio da u letelicu primi i pomenutu Irkinju, koja nije mogla da se obuzda. Njen prtljag izbačen je iz aviona, koji je konačno poleteo ka Turskoj oko 23.30.

( Blic/Mihailo Jovićević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track