PRIMER SRPSKE HUMANOSTI: Policajci u Preševu spasili dve sirijske bebe
Foto: Facebook

Bravo!

PRIMER SRPSKE HUMANOSTI: Policajci u Preševu spasili dve sirijske bebe

Društvo -
Pripadnici MUP-a Rajko Popov i Slobodan Zlatanović su pronašli napuštene dve sirijske bebe u delu pored ograde koji nije vidljiv za građane

BEOGRAD - Dvojica policijaca u Preševu spasili su početkom oktobra dve bebe koje su roditelji Sirijci ostavili, a Sindikat zaposlenih policije je danas zatražio od nadležnih da zato budu javno pohvaljeni.

Pripadnici MUP-a Rajko Popov i Slobodan Zlatanović su 2. oktobra pronašli napuštene dve sirijske bebe u delu pored ograde koji nije vidljiv za građane, saopštio je taj sindikat.

Policijski službenici su hitno reagovali i napuštene bebe predali zdravstvenim radnicima kako bi se utvrdilo da nemaju zdravstvenih problema, dodaje se u saopštenju.

Rajko Popov, Foto: Facebook
Rajko Popov, Foto: Facebook

Sindikat zaposlenih policije javno pohvaljuje policijske službenike koji su još jednom pokazali koliko velika srca imaju pripadnici MUP-a i kolika humanost vlada među njima.

U saopštenju tog sindikata, koje je potpisao predsednik Dejan Đukić se navodi ida su oni "svojim postupkom pokazali Evropi i svetu pravu sliku policije Srbije".

Taj sindikat je poziva i medije da javno izraze zahvalnost policijskim službenicima koji su spasili dva mala života "i tako prenesu javnosti da će policija Srbije uvek brinuti o svim građanima koji se nalaze na njenoj teritoriji".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track