MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA CG: Ambasador Mićunović nije učestvovao u skandalu na aerodromu
Foto: Profimedia

Reagovanje

MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA CG: Ambasador Mićunović nije učestvovao u skandalu na aerodromu

Društvo -
Pomenuti francuski državljanin nije bio u društvu ambasadora Mićunovića a ambasador događaju nije ni prisustvovao niti intervenisao, kaže se u izjavi crnogorskog ministarstva spoljnih poslova

PODGORICA - Povodom teksta objavljenog juče na crnogorskom portalu IN4S, pod naslovom „Skandal: Francuz se skidao go pred vladikom Jovanom, ambasador Mićunović tražio da se ne hapsi“, a koje su preneli pojedini mediji u Srbiji oglasilo se crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova.

U svom reagovanju ministarstvo spoljnih poslova navodi da nisu tačne informacije da je ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović učestvovao u ovom događaju.

- Pomenuti francuski državljanin nije bio u društvu ambasadora Mićunovića a ambasador događaju nije ni prisustvovao niti intervenisao. Ove zlonamerne a neproverene informacije, neće narušiti ugled Crne Gore u Srbiji, niti ugled koji ima Branislav Mićunović kao ambasador Crne Gore ali i kao čovjek sa zavidnom akademskom karijerom, koju je sticao i kao profesor Beogradskog univerziteta kao i režiser koji je dobio brojna priznanja u Republici Srbiji, kaže se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova i evropskih integracija.

Oni dodaju da sve to prijatelji Crne Gore u Srbiji znaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track