Najnovije vesti

NOVE ŠOK SLIKE: Profesorka kleči u čamcu, golišavi đak je mazi!

Bruka posle golih grudi

NOVE ŠOK SLIKE: Profesorka kleči u čamcu, golišavi đak je mazi!

Društvo

Pošto je saopštila da je prva razgolićena slika njena, ali da su grudi namontirane, Suzana Alar (47) otišla na bolovanje, dok se na Fejsbuku proširila nova sramna fotografija s učenikom

VRANJE - Čamac u njivi na suvom i u njemu napućena profesorka sa đakom. Ovako bi glasio opis nove fotografije koja je počela da se širi društvenim mrežama, a na kojoj je nastavnica muzičke kulture iz Vranja Suzana Alar (47)

! I to samo dva dana pošto se pojavila prva slika na kojoj pozira golih grudi. Ona je juče otvorila bolovanje, a u saopštenju koje su potpisali direktori četiri srednje škole u kojima ona predaje navodi se da je „pred direktorima škola svedočila da se u medijima nije pojavila njena fotografija, nego da je reč o obradi u fotošopu, i da se obratila ‚nadležnim organima‘“. Podsetimo, ona je u prvobitnoj izjavi koju je dala novinaru Kurira navela da je njena fotografija, ali da joj je neko ukrao telefon i objavio fotografiju. 

 

Direktori bez primedbi Narednog dana je potvrdila da je slika njena, ali ne i grudi, odnosno da ih je neko „montirao“. U dokumentu u koji je Kurir imao uvid piše da je Suzana Alar na tom sastanku izjavila da ničim nije želela da ukalja ugled prosvetnog radnika, niti ugled škola u kojima radi jer živi od toga i kao samohrana majka izdržava porodicu. Uz to, piše da direktori nemaju primedbe na rad Alarove, te da ona ima dve ćerke, dok je njen suprug „dao život za Srbiju 1999. godine“. Dokument su potpisali direktor Hemijske škole Nenad Mišić, Ekonomske Branko Trajković, Medicinske Gordana Jovanović i Tehničke škole Slaviša Anđelković. Profesorka kaže da je otišla na bolovanje nakon što je prethodnih dana doživela stres i šok zbog objavljivanja njene neprikladne fotografije.

Boli je glava, pa ne može da radi... Suzana Alar
Boli je glava, pa ne može da radi... Suzana Alar

Pod pritiskom - Nisam u stanju da podnesem pritisak kom sam izložena zbog čitave situacije. Sve je to namontirano! Neće biti disciplinskog postupka protiv mene. Nisam sposobna da radim, boli me glava! U šoku sam, ne mogu više ni da pričam. Svaki čas mi zvone telefoni. Sve sam prijavila policiji, koja radi na mom slučaju. Počeću da radim kada se oporavim i priberem - poručila nam je u telefonskom razgovoru Alarova, ne želeći da komentariše novu fotografiju.

Rasplamsao se erotski foto-rat ŽENE DOBILE SLIKE MUŽEVA SA ŠVALERKAMA Posle objavljivanja prve profesorkine fotografije, u Vranju se rasplamsao pravi erotski foto-rat. Na „tržištu se nudi mnogo pikanterija“, a na tapetu su švaleri ili, kako ih ovde zovu, „mladoženje“ za čije se fotografije za sada niko ne izjašnjava da li su „pravljene u fotošopu ili ne“. Naime, na nekoliko desetina mobilnih telefona žena i devojaka juče su stigle fotografije pomenutih švalera s drugim damama. Telefoni su se pregrejali, a mnogi su juče u Vranju na posao otišli bez mobilnog telefona jer su im bračni partneri oduzeli ovu napravu da je „preslišaju i prelistaju“.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...