DOKAZANO: AMG i Kurir nikome ništa ne duguju
Foto: Zorana Jevtić

Crno na belo: Odgovorno poslovanje je na prvom mestu

DOKAZANO: AMG i Kurir nikome ništa ne duguju

Društvo -
Konkurencija širi laži: Iz dokumenata u Poreskoj upravi jasno se vidi da je „Adrija medija grupa“, zaključno sa 3. novembrom ove godine, izmirila sve obaveze u nadležnosti Poreske uprave

BEOGRAD - „Adrija medija grupa“ (AMG), najveća medijska kompanija na zapadnom Balkanu, i dnevne novine Kurir, najčitaniji list u našoj zemlji, nikome ništa ne duguju.Za to da odgovorno posluju i izmiruju svoje obaveze prema državi postoje dokazi koje ozlojeđeni konkurenti ni uz sav trud ne mogu da obore. Iz dokumenata u Poreskoj upravi jasno se vidi da je „Adrija medija grupa“, zaključno sa 3. novembrom ove godine, izmirila sve dospele obaveze koje su u nadležnosti Ministarstva finansija i Poreske uprave.Lažne informacijeUverenja Poreske uprave tako nesumnjivo pokazuju i da su informacije o navodnim dugovanjima Kurira i AMG koje se iznose u kampanji protiv najjače medijske kompanije na zapadnom Balkanu glupost i laž! Iako se može razumeti da konkurentima nije lako kad pred sobom imaju kompaniju poput AMG, neshvatljivo je da u nadmetanju obmanjuju javnost i koriste lažne informacije.Pored toga što redovno izmiruje obaveze prema državi, AMG se može pohvaliti multimedijalnim portfoliom koji uključuje 18 štampanih i 14 digitalnih izdanja. Njih trenutno čita 11.000.000 ljudi.

Velika čitanost

Prema relevantnim podacima, dnevne novine Kurir protekle nedelje zabeležile su odličnu čitanost. U proseku, čitalo nas je 594.890 čitalaca. Više od pola miliona građana dan započne čitanjem Kurira. Kurir su najtiražnije i najčitanije dnevne novine u Srbiji. Možda će konkurente i to zaboleti, ali istina je da cela Srbija čita Kurir. I da to ni lažima kojima se služe ne mogu osporiti ni sakriti.(M. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track