(AUDIO) ANDRIJA MANDIĆ: Aleksandar Rodić napadnut jer je Kurir raskrinkao medije u Crnoj Gori!
Foto: Zorana Jevtić

Medijski linč zbog rušenja medijske blokade

(AUDIO) ANDRIJA MANDIĆ: Aleksandar Rodić napadnut jer je Kurir raskrinkao medije u Crnoj Gori!

Društvo -
Kurir i Aleksandar Rodić su već neko vreme žrtve podmukle hajke čiji je cilj da se ućutkaju izveštavanja sa demonstracija u Crnoj Gori. U izjavi za Kurir to objašnjava i Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije i lider Demokratskog fronta, koji je i organizator antivladinih protesta

"Ne bi me iznenadilo da to što je Kurir izveštavao o Crnoj Gori i što je raskrinkao medije koji u Crnoj Gori rade protiv srpkog naroda i služe interesima Mila Đukanovića prouzrokovalo ovu situaciju. Sada se i gospodin Rodić i drugi zaposleni u Kuriru nalaze u teškoj poziciji jer Kurir razbija medijsku blokadu", kaže Mandić za Kurir. On dodaje da će se taj pritisak nastaviti, pogotovo jer se spremaju novi antivladini protesti, a crnogorska opozicija sigurno neće odustati.

Upitan da li je moguće da je režim Mila Đukanovića u tolikom strahu, Mandić kaže da je to tipično za tako dugovečne režime koji traju i po tri decenije.

"Svesni su koliko su opljačkali vlastiti narod, koliko su nepravde naneli i uvek su u jednoj vrsti paranoje. Ono što dodatno pogoršava njihovu situaciju u CG jeste to što je ogroman broj ljudi izašao na ulice da traže promene. Takvi diktarorski režimi uvek su imali problema sa građanima koji ne prisztaju da više budu žrtve osionog sistema kakav je i Đukanovićev", zaključuje Andrija Mandić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track