TELOM JE ZAŠTITILA OD BOMBAŠA SAMOUBICE: Srpkinja izrešetana dok je spasavala sestričinu!
Foto: Reuters 15 Nov 2015

Stravično

TELOM JE ZAŠTITILA OD BOMBAŠA SAMOUBICE: Srpkinja izrešetana dok je spasavala sestričinu!

Društvo -
BEOGRAD - Moja hrabra ćerka rane je zadobila kad se bacila ispred svoje sestričine i telom je zaštitila od bombaša-samoubice, otkriva Branka Nikolić, čija je ćerka Vladana Popović teško povređena u bombaškom napadu u Parizu.

U francusku prestonicu Vladana je otišla u posetu sestri Suzani, čiji je suprug Rade Vasić takođe ozbiljno povređen u tom istom napadu.

"Imala je jednu operaciju, ali uskoro će morati na još jednu. Plačem bez prestanka, ali krijem suze kako njena desetogodišnja ćerka Jovana, koja je sa mnom, ne bi bila još više uplašena", kaže Branka:

"Čim smo saznali za teroristički napad u Francuskoj, Jovana je počela da zove majku na telefon. Ni Vladana ni Suzana se nisu javljale... Jovana je počela da se trese i plače. Grlila sam je i govorila da se ne sekira, da će sve biti u redu, a sama sam umirala od sekiracije".Branka s familijom živi u blizini Požarevca, a u svakodnevnom su kontaktu s najbližima u Parizu.

"Tek kasnije smo uspeli da se čujemo sa Suzanom. Tešila nas je da će sve biti u redu. Juče smo nakratko uspeli da porazgovaramo s Vladanom, koja je u bolnici pod morfijumom."

"Pogođena sam gelerom u rebro, levu ruku i leđa. Sad je sve u redu. Imam još jednu operaciju, ali biće bolje", poručila je Vladana optimistično.U eksploziji bombaša-samoubice ozbiljne povrede zadobio je i Rade Vasić, zet Vladane Popović.

"Tokom napada tata je povređen u glavu i nogu. Glava mu je ušivena, a imao je i operaciju noge. Zasad je sve u redu. Intervencija je dobro prošla, on se polako budi", ispričala nam je njegova ćerka Tamara Vasić neposredno nakon operacije.Tamaru je zaštitila telom Vladana, a na mestu eksplozije bile su i Radova supruga Suzana i još jedna ćerka, koje su, na sreću, ostale nepovređene.(R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track