DA LI GA PREPOZNAJETE? Pomozite, javite se ako znate ko je! On se ničeg ne seća
Foto: Prihvatilište Za Odrasla I Stara Lica

Godinu dana potrage

DA LI GA PREPOZNAJETE? Pomozite, javite se ako znate ko je! On se ničeg ne seća

Društvo -
Čovek koji tvrdi da se zove Rade Krivokuća se više od godinu dana nalazi u "Prihvatilištu za odrasla i stara lica" u Beogradu, ali ne zna gotovo ništa o sebi i svojoj porodici. Ukoliko ga prepoznajete, javite se ovoj ustanovi!

"Ukoliko neko prepozna osobu sa fotografije, koja za sebe tvrdi da se zove Rade Krivokuća, rođen 18.08.1952. godine u selu Mandić, sa prebivalištem u Karlovcu, Republika Hrvatska, molimo da se javi našoj ustanovi na telefo 011/ 2466-966 ili 011 2462-778 radi pružanja informacija o imenovanom", kaže Gordana Đurđević, stručni saradnik "Prihvatilišta za odrasla i stara lica" i dodaje da je reč o čoveku koji "svašta zna, ali ništa o sebi".

"On je primljen u našu ustanovu u oktobru prošle godine i već godinu dana je kod nas, ali pošto verovatno pati od demencije nismo uspeli da saznamo ništa o njemu. Kroz razgovor sa njim možemo da saznamo svašta, ali ne možemo da dođemo da pravih informacija o njegovoj porodici, koja ga verovatno traži. Zato na ovaj način pokušavamo da dođemo do informacija", kaže Gordana.

Brojevi na koji možete da se javite, ako znate o kome je reč su:

011/2466- 996 ili 011/2462-778

„Prihvatilište za odrasla u stara lica“, Beograd, Kumodraška 226 A

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja