Najnovije vesti

OBNOVLJENA PRUGA UNIŠTENA U POPLAVAMA: Novi Štadlerovi vozovi na liniji Beograd-Prijepolje
Foto: Serbianrailways.com

Redovan železnički saobraćaj

OBNOVLJENA PRUGA UNIŠTENA U POPLAVAMA: Novi Štadlerovi vozovi na liniji Beograd-Prijepolje

Društvo
00:00h
BEOGRAD - Novi elektromotorni vozovi Štadler uvedeni su u saobraćaj na relaciji Beograd - Prijepolje teretna, saopštilo je danas železničko preduzeće Srbija voz.

Moderni vozovi, koje je Srbija kupila od te švajcarske kompanije, uvedeni su u redovan saobraćaj kao Inter City Srbija (ICS) vozovi "Zlatibor".

Vozovi na toj relaciji nisu saobraćali od maja 2014. godine, kada su poplave oštetile infrastrukturne kapacitete između stanica Valjevo i Kosjerić na pruzi Beograd - Vrbnica i ponovo saobraćaju od 23. oktobra ove godine.

Novi elektromotorni vozovi Štadler imaju polazak iz Beograda u 16.20 sati i u Prijepolje teretnu dolaze u 22.52 časova. Polazak iz stanice Prijepolje teretna za Beograd je u 2.55 časova i voz u Beogradu dolazi u 9.02 sati.

Neke od cena voznih karata kada, se kupuju na blagajni su 880 dinara, na relaciji Beograd - Užice u drugom razredu, a u prvom razredu je 1.140 dinara.

Na relaciji Beograd - Prijepolje teretna u drugom razredu cena karte je 1.030 dinara, a u prvom razredu 1.340 dinara. U cene je ukljucena i obavezna rezervacija mesta, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...