JELENA MAĆIĆ Vučićević širi paniku među milionima, niko ga ne dira, a mene su ispitivali u policiji
Foto: Damir Dervišagić

Vučićević širi paniku među milionima

JELENA MAĆIĆ Vučićević širi paniku među milionima, niko ga ne dira, a mene su ispitivali u policiji

Društvo -
Šminkerka Jelena Maćić smatra da bi vlasnik Informera Dragan J. Vučićević trebalo da robija zbog širenja panike tokom nastupa na televiziji Pink, imajući u vidu da je ona samo zbog pisanja na društvenim mrežama bila na informativnom razgovoru u policiji.

Maćićeva je prošle godine nakon pisanja na Fejsbuku pozvana na informativni razgovor u MUP zbog širenja panike tokom poplave koja je pogodila Obrenovac.- Čak je i onda to bilo besmisleno pošto su oni širili paniku među milionima, a ja nisam imala ni 5.000 prijatelja. Svakako da žrtve poplave imaju pametnija posla nego da vise na mom profilu, ali ako sam ja zbog toga privedena na informativni razgovor, Vučićević za ovo treba da dobije robiju! Bez ikakve dileme! Ako on sada, u ovom trenutku, nije u pritvoru, o kakvoj pravnoj državi mi pričamo?! - pita se Jelena Maćić.Ona dodaje da ne zna šta bi u Vučićevićevom nastupu bilo bizarnije: da je sve tačno, ili sve izmišljeno.- Ako je izmišljeno, onda je on za „Lazu“ i ne može da šeta među ljudima. Ali, ako je, ne daj bože, tačno, zbog toga mora da završi u zatvoru. O čemu mi pričamo? Kako iko može da izađe i da priča o bezbednosnim službama i o nekoj paklenoj ekipi koja je došla ovde da ubije premijera?! - smatra sagovornica Kurira.

Posebno alarmantno je, kako ocenjuje Maćićeva, što se Vučićević dvaput u istom danu pojavio na dve različiti televizije i pričao na istu temu.- Ja sam to doživela kao početak državnog udara. On bukvalno priziva nekakav državni udar i građane drži na ivici nervnog sloma. Mi sad treba da čekamo šta će da se dogodi u sredu, ili ne daj bože u petak! Na šta to liči? On priziva vanredno stanje, nama je, bre, toga preko glave. Niko više nema snage za takve stvari - poručuje Jelena Maćić.Dragan J. Vučićević je u subotu, gostujući na televizijama Pink i Studio B, nekoliko puta ponovio da se sprema državni udar, zbog čega je od premijera Aleksandra Vučića tražio da ne putuje u službenu posetu Kini. Kao zaverenike označio je predsednika Srbije Tomislava Nikolića, potpredsednice Vlade Zoranu Mihajlović i Kori Udovički, kao i niz srpskih političara.(I. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track