MIROSLAVA MILENOVIĆ: Policija želi da prikrije svoj nerad
Foto: Fonet

Traže da podnese novu prijavu

MIROSLAVA MILENOVIĆ: Policija želi da prikrije svoj nerad

Društvo -
Milenović je navela da smatra da je još u septembru prijavila napad i da je bila prinuđena da se radi svoje bezbednosti obrati javnosti umesto policiji, što joj nije drago.

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović ocenila je povodom skorašnjeg napada na nju da je očigledno da policija želi da prikrije svoj nerad, nemar i nezainteresovanost.

"Načelnik Uprave kriminalističke policije Dragan Kecman rekao mi je (kada sam rekla da me neko prati) 'Šta hoćeš, niko te nije maltretirao, niko te nije dodirnuo'. Sada bi hteli da podnesem novu prijavu. Da zatvore predmet na kome su radili, da se zaboravi na to da sam još pre dva meseca tražila novu pomoć", rekla je Milenović za dnevni list Politika.

Ona je navela da smatra da je "još u septembru" prijavila napad i da je bila prinuđena da se radi svoje bezbednosti obrati javnosti umesto policiji, što joj nije drago.

Povodom izjave ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da je policija sprovela uobičajenu bezbednosnu proveru, Milenović je rekla da ako je ona definitivno nije dobro urađena, "ako su je uopšte i radili".

"Nemam poverenja u radikalizaciju i stvaranje političkih bosansko-naprednjačkih lobija u policiji. Neću u tome da učestvujem", kazala je ona.

Upitana da li je zvao premijer Srbije Aleksandar Vučić da kaže da je državne službe ne prate, ona je odgovorila da ne bi o tome.

Članica vladinog Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović fizički je napadnuta u subotu u haustoru zgrade u kojoj živi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track