STEFANOVIĆ I BERŠČINSKI: Saradnja MUP Srbije i SAD u oblasti borbe protiv terorizma
Foto: MUP

Sastanak u Beogradu

STEFANOVIĆ I BERŠČINSKI: Saradnja MUP Srbije i SAD u oblasti borbe protiv terorizma

Društvo -
Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara Robertom Berščinskim iz Biroa za demokratiju, ljudska prava i rad u Stejt departmentu SAD o unapređenju stanja ljudskih prava u Republici Srbiji, aktuelnoj migrantskoj krizi i zajedničkoj borbi protiv terorizma.
1 / 3 Foto: MUP

Ministar Stefanović je upoznao Berščinskog o aktivnostima koje Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima u oblasti poštovanja ljudskih prava u Republici Srbiji.

Na sastanku se razgovaralo i o saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u oblasti borbe protiv terorizma posebno nakon terorističkih napada u Parizu, kao i o njihovoj podršci i pomoći MUP-u u cilju uspešnog odgovora svim izazovima koje aktuelna migrantska kriza nosi sa sobom.

Pokrivalice sastanka ministra Stefanovića i zamenika pomoćnika državnog sekretara Berščinskog iz Biroa za demokratiju, ljudska prava i rad u Stejt departmentu možete preuzeti sa FTP servera MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track