NAPREDNJAK PUN KO BROD: Upravnik pijaca muzici dao 800 evra!

Bahaćenje poverenika SNS u Mladenovcu razbesnelo korisnike Fejsbuka

NAPREDNJAK PUN KO BROD: Upravnik pijaca muzici dao 800 evra!

Društvo -
Darko Lukić Meče bio široke ruke na slavlju, pa je muzičare častio novčanicama od 100 evra i za nekoliko minuta im dao dve srpske prosečne plate

BEOGRAD - Darko Lukić Meče, poverenik Srpske napredne stranke u Mladenovcu i upravnik pijaca u toj opštini, široke je ruke, pa je tako muzici dao bakšiš od čak 800 evra, što su dve prosečne plate u Srbiji!Na fotografijama koje su tokom vikenda postale veliki hit na društvenim mrežama vidi se kako popularni Meče u zanosu čašćava muziku novčanicama od 100 evra. Sudeći po nekoliko fotki, može se zaključiti da je muzikantima dao 800 evra, a budući da je bio na proslavi koja je trajala do duboko u noć, bakšiš je sigurno premašio pomenuti iznos.

Pogodila ga pesma... Meče sa muzičarima u zanosu
Pogodila ga pesma... Meče sa muzičarima u zanosu

Slike s punoletstva

Inače, fotografije je Lukić sam postavio na Fejsbuk, verovatno da bi se pohvalio koliko je široke ruke. To je razbesnelo korisnike ove društvene mreže koji su osuli paljbu zbog Lukićevog bahaćenja. On za Kurir tvrdi da to nisu sveže fotografije, već da su nastale pre dve godine, kada nije bio upravnik mladenovačkih pijaca:- To su fotografije s punoletstva deteta od pre dve godine. Pa, valjda smem da postavim fotografije s punoletstva svog deteta, koje je bilo 28. avgusta 2013.Lukić naglašava da je sav novac pošteno zaradio.

Blizak sa Stefanovićem

- Upravnik pijaca postao sam pre tri meseca, a fotografije su, ponavljam, od pre dve godine. Tada sam bio običan naplaćivač, inkasant. Ja imam svoju firmu u kojoj radim, imam i farmu ovaca... Čovek sam seljak, radim poljoprivredu, radim sve - kaže on.

Nije jedini u SNSBAHAĆENJE IM U KRVIMeče nije usamljen slučaj u SNS kad je reč o bahaćenju. Naime, nedavno se i poslanica SNS Katarina Rakić, koja, kao i stranka koju predstavlja u parlamentu, treba da promoviše štednju, pohvalila na Tviteru žurkom koju je organizovala s drugaricama. Tako se na fotografijama vidi da piju francuski šampanjac „moet“, čija se cena u maloprodaji kreće do sedam hiljada dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track