SKUPOCENI OSMEH: Dragica ugradila keramičke zube od 280.000 dinara!
Foto: Nemanja Pančić

Tokom intervencije ju je medicinska sestra držala za ruku

SKUPOCENI OSMEH: Dragica ugradila keramičke zube od 280.000 dinara!

Društvo -
Dragica Nikolić (60), prva dama Srbije, podvrgla se prošle nedelje stomatološkoj hirurškoj intervenciji ugradnje zubnih implantata. Ugradila je pet novih zuba na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), otkriva izvor iz te ustanove. Time je upotpunila svoj izgled, u koji do besprekornosti ulaže otkako je njen suprug Tomislav Nikolić postao predsednik Srbije!

Intervenciju je obavio pukovnik prof. dr Zoran Lazić, jedan od najboljih specijalista oralne hirurgije i načelnik Klinike za stomatologiju VMA.

"Malo se i plašila, pa ju je medicinska sestra držala za ruku. Intervencija je uz anesteziju bezbolna i predstavlja vrhunac u stomatološkoj praksi. Na mestima gde nedostaju zubi, u kost se “ušrafljuju” veštački. Sve to traje oko deset minuta po zubu, a potrebno je nekoliko meseci da taj “šraf”, koji je uglavnom od titanijuma, sraste s viličnom kosti. Jedan implantat košta oko 500 evra", navodi on i dodaje da je ugradnja zubnih implantata trajno rešenje za nedostajuće zube, ali ujedno i estetski zahvat.

Kako kaže, prva dama Srbije zadovoljna je intervencijom. On nije znao da kaže da li je Dragica platila ugradnju zuba VMA ili je intervencija išla na teret vojnog fonda.

Vojnomedicinska akademija, Foto: Marina Lopičić
Vojnomedicinska akademija, Foto: Marina Lopičić

Na VMA nisu hteli da potvrde, ali ni da demantuju informacije da je Dragica Nikolić obavila ugradnju pet zubnih implantata u njihovoj Klinici za stomatologiju.

"Bez saglasnosti pacijenta ne možemo da vam damo takve podatke. Takođe, u našu ustanovu može da dođe svako, bez obzira na to da li je vojni osiguranik ili ne, i dobije sve medicinske usluge. Razlika je samo u tome što ih civili plaćaju po važećem cenovniku - bilo je sve što su rekli u toj medicinskoj ustanovi za "Alo".

Poznato je da prva dama Srbije vredno radi, osim na svom autfitu noseći firmirane skupe krpice, i na fizičkom izgledu.

Takođe, prva dama voli da donira i pomaže obnovu srpskih manstira, ali se potrudi da svi znaju da je bila dobrotvor. Naime, na polijeleju, odnosno lusteru, u Srkvi Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Manastiru Voljevča kod Stragara, ispisano je ime i prezime prve dame Srbije.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track