Najnovije vesti

IZNENAĐENJE ZA DECU U TIRŠOVOJ: Tempo Deda Mraz obradovao decu u bolnici
Foto: Promo

Neočekivani gost

IZNENAĐENJE ZA DECU U TIRŠOVOJ: Tempo Deda Mraz obradovao decu u bolnici

Društvo
Tempo Deda Mraz obradovao je poklonima mališane koji su na lečenju u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici.

Deca koja su hospitalizovana u Tiršovoj dobila su neočekivanog gosta nekoliko dana pred Novu godinu. Tempo Deda Mraz došao im je u posetu sa 200 paketića punih igračaka i slatkiša i doneo im veliku jelku sa ukrasima koja će krasiti njihove zajedničke prostorije tokom praznika.

Deca su bila vrlo raspoložena za druženje sa Deda Mrazom, pisali su mu pisma na licu mesta, prisećali se kako su bili dobri ali se i nadmetali među sobom ko će se setiti više igračaka koje žele da dobiju za Novu godinu.

U okviru Tempo novogodišnje turneje Deda Mraz se u 9 Tempo hipermarketa širom Srbije družio se sa nekoliko hiljada dece, a na novogodišnjim trgovima u ovom lancu hipermarketa je organizovano fotografisanje i podela paketića za svu decu.

Sam kraj Tempo Deda Mrazove turneje obeležila je poseta mališanima u Tiršovoj, a dan kasnije održan je koncert Pinkovih zvezdica ispred Tempo hipermarketa na Adi.

Radost koju je mališanima doneo Deda Mraz omogućila je kompanija "Delhaize Serbia" koja je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje u Evropi, Americi i Aziji. Kompanija posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...