OPA BATO: Poljubili se gej i ultradesničar
Foto: Dado Đilas

Dovatili se na brzaka, nastavak sledi

OPA BATO: Poljubili se gej i ultradesničar

Društvo -
Zakleti neprijatelji sreli se na žurki, došlo je do intimnosti, pa Stefan Radović očekuje da sa Mišom Vacićem iz SNP 1389 završi u krevetu

BEOGRAD - Pao poljubac između gej aktivste i ultradesničara, koji je poznat po radikalnim stavovima o LGBT populaciji!Na jednoj beogradskoj žurki poljubili su se nekadašnji vođa ultradesničarske organizacije SNP 1389 Miša Vacić i gej aktivista Stefan Radović, čime su dokazali da je ljubav moguća i među dojučerašnjim zakletim neprijateljima.Sreća, sreća, radost- Miša i Stefan sreli su se na jednoj žurki. Iako su mnogi očekivali da će Vacić burno reagovati nakon poljupca, budući da je o gejevima godinama govorio najpogrdnije stvari, to se ipak nije dogodilo i on je ispao šmeker- priča izvor Kurira koji je prisustvovao događaju.Komentarišući ovaj susret, Radović kaže da je ljubav pobedila sve prepreke.- Miša se fenomenalno ljubi! Ljubav je pobedila! Bilo je nekog pogrešnog mišljenja o njemu, on je svojim izlaganjima u javnosti uticao na to, ali kad pipnete Mišu i poljubite ga, sve je drugačije! On je meni sada dao broj telefona, sigurno ćemo se čuti... Javiću mu se ovih dana, pa ćemo verovatno otići na kafu - priča Stefan s ushićenjem:Čeka se rasplet- Miša ima veoma lepe oči, usne takođe, baš mi se dopada. Očekujem da imamo i seks, jer zna se šta ide nakon poljupca - ističe Radović uz osmeh.S druge strane, Vacić kaže da je sve namešteno, te da mu je ova situacija bolesna i da je ogorčen zbog svega što se dogodilo.- On mi je prišao s leđa i napravio tu foru. Odmah sam mu rekao da se skloni, da neću da se slikam s njim i za to imam svedoke. Meni je ovo vrlo neukusno i ružno. Ništa nije zanimljivo u tome da vam neko priđe s leđa i uradi vam to. Šta je trebalo da uradim? Da ga udarim, pa da posle bude podignuta neka optužnica za napad na gej aktivistu?! Da sam ga gurnuo ili udario, bila bi priča da Miša Vacić po žurkama bije pedere - objašnjava Vacić.Ko zna šta će se desiti ako se ponovo budu sreli.

Predrag AzdejkovićI JA SAM LJUBIO MIŠU, ALI SE SAD UGOJIOPredrag Azdejković, gej aktivista, kaže da je on ljubio Mišu Vacića dok to još nije bilo moderno.- Znam da su Mišu tužile razne LGBT organizacije zbog diskriminacije, možda je to sudska kazna da ljubi Stefana Radovića. Samo da se zna, nisam ljubomoran, Miša se ionako ugojio - kaže on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track