Najnovije vesti

JOVO BAKIĆ: Stefanović guši medije i ruši sistem bezbednosti zemlje
Foto: Fonet

Reagovanje

JOVO BAKIĆ: Stefanović guši medije i ruši sistem bezbednosti zemlje

Društvo
BEOGRAD - Jovo Bakić, politički analitičar, reagujući na šokantna saznanja Kurira da su ministar policije Nebojša Stefanović i sekretar Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović lično birali snimke u BIA kako bi blatili nezavisne medije, izjavio je da je reč o strahovito štetočinskoj vlasti, koja urušava sistem bezbednosti.

"Ne iznenađuje me pokušaj vlasti da diskredituje sve koje misle drugačije. Reč je o strahovito štetočinskoj vlasti, koja urušava sistem bezbednosti. Ministar policije, osim što guši medije, svojim postupkom ruši sistem bezbednosti zemlje, ali to je potpuno očekivano", zaključuje Bakić.

Podsetimo, kako Kurir saznaje u vrhu stranke, u narednih mesec dana izborne kampanje sve medije koji se drznu da kritički pišu protiv vlade i pojedinaca u vlasti i lica povezanih s njima SNS planira da diskredituje lažnim aferama i da medijski linčuje!

Naime, premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić u panici je zbog ozbiljnog pada rejtinga stranke, pa se vlast tokom izborne kampanje, koja je uveliko počela, neće libiti da u svrhu diskreditacije "neposlušnih" medija zloupotrebi policiju, bezbednosni aparat i brojne druge institucije.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...