ŠMINKERKA U ŠOKU Policija oduzela telefone Jeleni Maćić zbog prozivke premijera na Tviteru!
Foto: Cile

Skandalozno

ŠMINKERKA U ŠOKU Policija oduzela telefone Jeleni Maćić zbog prozivke premijera na Tviteru!

Društvo -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretresli su stan šminkerke Jelene Maćić i oduzeli joj mobilne telefone, objavio je na svom Fejsbuk profilu njen prijatelj Ivan Dabetić. Akcija je usledila samo nekoliko dana posle Jelenine rasprave s jednom osobom na Tviteru, tokom koje je napisala "tog skota treba ubiti", pretpostavlja se misleći na premijera Aleksandra Vučića.

- Povodom nedavne sporne prepiske na Tviteru između Jelene Maćić i još nekog bota, koju su mediji inače preneli forsirajući dva dana njen tvit, Jelena je kontaktirala sa mnom i rekla mi da joj je policija pokucala na vrata, pretresli su joj stan, zaplenili su joj nekoliko mobilnih telefona, tražili su joj po stanu, odnosno pitali su je da li poseduje oružje u istom. Isto su pitali i u stanu njene majke da li poseduje oružje - napisao je Dabetić i dodao:

- Pošto sam zadužen za sigurnost Fejsbuk i Tviter profila Jelene Maćić - oba sam deaktivirao jer, kako mi je Jelena prenela, ona ne može da podnese instant podršku koja se zasniva samo na "Bravo, Jelena, svaka čast".

Pozdrav ljudi, a i tebi Vođo! Povodom nedavne, sporne, prepiske na Tviteru između Jelene Maćić i još nekog bota, koju...

Posted by Dabetic Ivan on Monday, February 1, 2016

Jelenin prijatelj je napomenuo "da je policija samo radila svoj posao i da su bili mirni i pristojni, ali da je Jelena u šoku". On je demantovao da je ona privedena, kako su neki objavili.

- Nisam upućena šta se dešava. Koliko znam, ona je kod mame u gostima, stvarno ništa ne znam o tome - rekla je za Kurir Marija Tarlać, sestra Jelene Maćić.

(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track