Hemofarmu ponovo nagrada “Top Serbian Brands”
Foto: Pr

Hemofarmu ponovo nagrada “Top Serbian Brands”

Društvo -
Hemofarm je, drugu godinu za redom, dobitnik priznanja Top Serbian Brands. Najveća srpska farmaceutska kompanija titulu „najbolji korporativni brend u farmaciji” osvojila je glasovima potrošača.

U anketi izbora najboljih brendova u Srbiji za 2015. godinu učestvovalo je 2.780 punoletnih građana. U ovom, nezavisnom istraživanju javnog mnjenja, primarni kriterijumi bili su: prepoznatljivost brenda, vrhunski kvalitet proizvoda, zadovoljstvo potrošača i poslovni rezultati. Izbor najboljih srpskih brendova u 58 kategorija organizovali su časopis Top Serbian Brands i portal www.bestofserbia.rs.

"Kada smo prvi put osvojili ovo priznanje rekla sam da je važno to što su gradjani sami prepoznali kvalitet naših proizvoda i našu konstantnu brigu o njihovom zdravlju. Danas, kada smo izuzetno počastvovani jer nagradu dobijamo već drugi put, imam utisak da se prvobitno medjusobno prepoznavanje, sada pretvorilo u jedan trajan odnos obostranog poverenja korisnika naših proizvoda i nas u kompaniji. Ova nagrada posebno dodatno obavezuje da naši proizvodi u budućnosti budu još kvalitetniji i dostupniji, istakla je direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma, Sanda Savić.

Priznanje Top Serbian Brands je deseta nagrada koju je Hemofarm dobio u poslednjih godinu dana. Tokom 2015, pored Top Serbian Brands, kompanija Hemofarm je osvojila i nagrade Najbolje iz Srbije, nacionalnu nagradu VIRTUS za korporativnu filantropiju, dve nagrade Best Buy Award, Posebno priznanje „28. april“ za predanost vrednostima bezbednosti i zdravlja na radu i širenju kulture prevencije, zatim Lider konkurentnosti i održivog razvoja kao i dve nagrade UEPS-a za aktivnosti na društvenim mrežama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track