TOPLO I VETROVITO: U nedelju do 17 stepeni
Foto: AP

Februarsko proleće

TOPLO I VETROVITO: U nedelju do 17 stepeni

Društvo -
BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti uglavnom sunčano, mestimično će duvati jak vetar, a najviša dnevna temperatura biće 17 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

U Timočkoj Krajini biće oblačno, ali bez padavina. Duvaće umeren i jak, južni i jugoistočni vetar, koji će u košavskom području i na planinama posle podne dostići udare olujne jačine. Jutarnja temperatura biće od dva do sedam, a najviša dnevna od 13 do 17, u Timočkoj Krajini oko 10 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito vreme. Duvaće umeren i jak, južni i jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura biće oko sedam, a najviša dnevna oko 15 stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak pre podne biti toplo i vetrovito, sa umerenim i jakim, u košavskom području i olujnim, južnim i jugoistočnim vetrom, koji će krajem dana biti u slabljenju.Sredinom dana i uveče očekuje se naoblačenje s kišom, a mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Od utorka do petka biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.Do kraja nedelje biće pretežno sunčano.U Beogradu se očekuju slične vremenske prilike.Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 28. februar 2016. godine Osobe sa srčanim i psihičkim obolN enjima mogu osetiti pojačane tegobe. Moguće meteoropatske reakcije su nervoza, problemi sa snom i glavoboljom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track