POSLE NOVAKA, DIVCA I STANKOVIĆA: Avion Er Srbije nosiće ime Mikija Manojlovića
Foto: Tanjug Zoran Žestić

Žive legende srpske nacionalne aviokompanije

POSLE NOVAKA, DIVCA I STANKOVIĆA: Avion Er Srbije nosiće ime Mikija Manojlovića

Društvo -
BEOGRAD - Er Srbija je danas dala ime jednom od svojih aviona erbas A319 po glumcu Predragu Mikiju Manojloviću, koji je četvrti građanin Srbije koji je postao deo programa "Žive legende srpske nacionalne aviokompanije".

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić i Miki Manojlović su na pisti beogradskog aerodroma otkrili deo aviona sa imenom glumca.

Programom "Žive legende" odaje se priznanje građanima Srbije koji su se istakli u svojoj struci i stekli međunarodnu slavu, a do sad su avioni dobili imena po teniseru Novaku Đokoviću, košarkašu Vlade Divcu i fudbaleru Dejanu Stankoviću.

"Vrlo sam srećan zbog ovoga. Posle tri velike legende srpskog sporta, Djokovića, Divca i Stankovića, evo i mene. To je velika čast", rekao je Manojlović.

On je dodao da mu je veoma drago što ga je srpska nacionalna aviokompanija prepoznala kao nekoga kome pripada čast da se po njemu zove avion.

Manojlović je odabran zbog doprinosa razvoju filma, pozorišta i televizije na prostoru bivše Jugoslavije i u Srbiji, tokom karijere koja traje skoro pet decenija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track