OPREZNO ZA VOLANOM: Putevi prohodni, ali pojačan intenzitet saobraćaja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Putevi prohodni, ali pojačan intenzitet saobraćaja

Društvo -
Prohodnost na državnim putevima I i II prioriteta je dobra, nema zastoja i prekida, ali se vozači upozoravaju da pokažu više strljenja i tolerancije zbog pojačanog saobraćaja, koji je karekterističan za početak radne nedelje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na deonicama gde su izmene u saobraćaju zbog radova treba voziti sporije i opreznije uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, a brzinu prilagoditi uslovima na putu.

Od danas do 6. aprila planirani su radovi na popravci oštećenog kolovoza na delu državnog puta I/B reda broj 22, deonica Beograd-Lazarevac, u zoni naselja Stepojevac.

AMS S podseća da su i danas u vremenu od 08.00 do 18.00 časova predviđeni radovi na obilaznici oko Beograda na državnom putu IA reda broj jedan na Ostružničkom mostu u smeru ka Dobanovcima.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put IIA reda broj 180 Čačak-Zeoke-Guča, a alternativni put je Čačak- Grab - Rogača Guča.

Zbog ulegnuća kolovoza zatvoren je put IIA reda broj 212 Brzeće-Kuršumlija u blizini mesta Blaževo kod sela Iričići.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 min, dodaje AMS S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track