SMRT ASTROLOGA: Evo šta je Zlatko Zlatković predvideo u 2016.
Foto: Youtube Printscreen

Poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj

SMRT ASTROLOGA: Evo šta je Zlatko Zlatković predvideo u 2016.

Društvo -

BEOGRAD - Najpoznatiji srpski astrolog Zlatko Zlatković poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mađarskoj, na putu iz Beča za Srbiju.

Zlatković je zimus, u prvim danima nove 2016. godine, ekskluzivno za Kurir najavio da Srbiji prete ekstremistički ekscesi na jugozapadu zemlje, podrhtavanje tla, masovni protesti, brojne smene ministara, ali i ekonomski boljitak.

- Planeta Uran će se i u 2016. nalaziti u znaku Ovna, a Pluton, koji označava pojavu zločina i kriminala, boraviće u znaku Jaraca. Ovo je veoma negativan aspekat koji je bio problematičan i u 2015, ali će svoju kulminaciju doživeti u 2016 - upozorava astrolog Zlatko Zlatković. On kaže da to znači da će teroristička organizacija ISIS nastaviti da jača, što će dovesti do eskalacije sukoba i novih problema u Americi, Rusiji i Africi. Zbog uticaja planete Pluton, kako kaže Zlatković, u SAD može doći do novih masovnih ubistava po školama i univerzitetima, kao i podsticanja rasne mržnje. Evropu će i dalje potresati migrantska kriza, a dosadašnji način života u EU uskoro će u potpunosti biti promenjen.

VIDOVNJAČKA PREDVIĐANJA: Atentati na Putina i Obamu, zemljotres u Kraljevu i oružani napadi u Raškoj

- Godina 2016. jedna je od tri katastrofalne godine koje slede. O tome su govorili svi astrolozi i vidovnjaci iz daleke prošlosti. Osim terorizma, koji će postati veliki problem, biće i vremenskih neprilika u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj... Globalno otopljavanje takođe će dobiti na snazi. Sem toga, u vreme vladavine Ovna i Raka dva evropska lidera biće u životnoj opasnosti, a vidi se i pokušaj atentata na Putina u aprilu, kao i na Obamu u junu - navodi Zlatković.

Međutim, Srbija će, kao oaza u pustinji, uprkos svim dešavanjima u svetu, zabeležiti znatan privredni rast.

- Ono što je za sve nas bio samo san, u 2016. će postati java. Privreda će jačati, kao i ekonomija, doći će novi investitori. Izbora će biti, najverovatnije u proleće 2016, međutim, SNS i SPS će osvojiti skoro isti broj glasova kao i ranije. Većih promena neće biti, osim što će dosta ministara biti smenjeno - kaže Zlatković i dodaje da nas očekuje možda najtoplije leto u istoriji naše zemlje!

Srbiji najveća opasnost preti od novog zemljotresa u Kraljevu, kao i ekstremizma pojedinaca, naročito u Raškoj i na Kosovu. Međutim, generalno gledano, planete su u 2016. naklonjene našoj zemlji koja, kako navode upućeni, konačno, nakon 30 godina loše karme, ima mogućnost za značajniji ekonomski boljitak.

(EPK/Ružica Kantar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja