POVOLJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Kolovozi suvi, vidljivost dobra
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

POVOLJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Društvo -

Saobraćaj se od jutros u Srbiji odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, dok je slaba sumaglica prisutna po kotlinama i duž rečnih tokova ali to bitnije ne utiče na saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije na terminalima nema dužih zadržavanja od 30 min. Do ponedeljka 25. aprila nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja.

Zbog nastavka radova na izgradnji Obilaznice oko Beograda saobraćaj na delu od mosta preko reke Save kod Ostružnice do Bubanj potoka se i dalje odvija dvosmerno jednom kolovoznom trakom. Biciklistički savez Srbije organizuje 23. aprila Međunarodnu biciklističku trku "Beograd- Banja Luka I" na trasi Beograd- Bijeljina.

Trke će se voziti u uslovima promenljivog režima saobraćaja - duž trase kretanja vršiće se sukcesivna obustava saobraćaja po deonicama puta, neposredno pre nailaska karavana trke (kretanje vozila pod polijskom pratnjom). Kako se najavljuje, nezvanični start trke je na Trgu Republike u Beogradu u zatvorenoj vožnji u 12.45 časova Kolarčeva - Terazije - Kneza Miloša - Radnička - Savska magistrala - Autosalon "Autokomerc".

Zvanični start trke je u 13.00 u Beogradu, od Ade ciganlije - Savska magistrala, a cilj je u Bijeljini, dok je predvidjeno da se etapa kroz Srbiju ; završi oko 15.40 na graničnom prelazu Pavlovića Most. Učesnici trke kretaće se na relaciji: Beograd - Ostružnica - Umka - Barič - Obrenovac - Ušće - Šabac - Bogatić - Badovinci - GP Pavlovića Most.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track