U hotelima s oznakom “Kon Tiki klub” širom Grčke niz posebnih pogodnosti za putnike ove agancije. Jedna od najprivlačnijih je cena: deset noći s uključenim bus-prevozom u apartmanima Nikiforos, jedan ili dva, na Halkidikiju za samo 59 evra po osobi…

Međutim, dobra cena samo je jedna od pogodnosti koju od ovog leta Kon Tiki daruje svojim klijentima za predstojeće leto(vanje) u Grčkoj. Pre svega u kontinetalnom delu zemlje, a zatim i na nekim od božanstvenih ostrva. Naravno, ovo je moguće samo u hotelima i aprtmanima koji imaju oznaku “Kon Tiki klub””.

Hotel Thraki Palace Aleksandropolis

Grčki hotelijeri do sada nisu praktikovali aranžmane s besplatnim boravkom za decu. Kon Tiki je snagom svoje pozicije na evropskom turisrtičkom tržištu tu naviku promenio. U hotelima s oznakom “KT klub” obezbeđen je ne samo besplatan smeštaj za dvoje dece već i animator na srpskom jeziku što u porodičnoj varijanti supružnicima dnevno omogućava nekoliko bezbrižnih sati.

Hotel Thraki Palace (5*) u Aleksandropolisu je jedan od dobrih primera iz ove priče. Uz gratis smeštaj za dvoje dece i sopstveni prevoz najniža cena za polupansionsku uslugu je 199 evra a najviša 599 evra po osobi.

pr-hotel-scheria-beach-kontiki.jpg
PR Kontiki 
Hotel Scheria Beach Krf

Jednako atraktivna je i ponuda hotela Scheria Beach (2*) na Krfu. Ukras je malog mesta Dasia. Usluga je na bazi noćenja s doručkom a cena u sezoni se kreće u rasponu od 229 do 549 evra u zavisnosti od perioda koji rezervišete. Prvi čarter s putnicima agencije Big Blue put Krfa poleće 14.juna a poslednji 12.septembra. I još nešto – samo na Krfu su u igri aranžamani koji traju 14 dana.

Do prelepog Tasosa, ukoliko ne želite da koristite autobus, možete i spostvenim prevozom. Kad stignete idealan dom za vas i vašu porodicu može da bude TRYPITI HOTEL 3*.

Aranžami su koncipirani na 10 noći uz gratis smeštaj za dvoje dece (prvo do 12 godina, drugo do šest). Osnovna usluga je polupnasionska na bazi švedskog stola i sa više nego povoljnim cenama: 2. juni – 189 evra po osobi; 1.avgust – 469 evra: 20. septembar – 169 evra.

Apartmani Nikoforos 1

Apartmani Nikiforos 1 i Apartmani Nikiforos 2 u Haniotiju na Halkidikiju su u poslednje dve godine ubedljivo najprodavaniji apartmani u ovom delu Grčke. Na srpskom tržištu možete ih iznajmiti u Kon Tiki Travelu. Ukoliko se odlučite da 10 noći provedete u ovim apartmanima, počev od 22.maja, cena po osobi s uračunatim autobuskim prevozom je samo 59 evra. Ne zaboravite da je to period godine u kojem je Hanioti sunčan ali ne i prevruć, kao i da je kupanje u moru tada deo svakodnevnice. Nešto skuplji je termin u septembru (69 evra) ali u varijanti sopstvenog prevoza. U punoj sezoni desetodnevni najam u ovim apartmanima, na par koraka od centra mesta i stotinjak metara od predivne plaže, košta 190 evra po osobi (sopstveni prevoz). Smene su koncipirane na 10 i 15 noći.

Vila Pagidas Hanioti

Oznaku “Kon Tiki klub”, ovog leta, imaće i Vila Pagidas, takođe u Haniotiju. Aranžmani su na 10 i 15 noći u varijanti sopstvenog prevoza (moguć i avio-prevoz) a osnovna usluga je najam. Polasci su već od 22. maja (cena po osobi s uključenim bus-prevozom je 89 evra za 10 noći)…Podsećamo, da je Vila Pagidas za novu sezonu renovirana i da je sada idealan kutak za miran porodični odmor.