BRUTALNO: Uhapšena zato što se leči kanabisom
Foto: Profimedia

Sačekuša u Višnjičkoj banji

BRUTALNO: Uhapšena zato što se leči kanabisom

Društvo -

Antićeva, koja je majka troje dece, tvrdi da je doživela strašan stres i da je imala jak napad bolesti zbog privođenja u policiju, iako poseduje potvrdu od lekara iz Amerike da sme da koristi ovo ulje

BEOGRAD - Ana Antić (29), koja godinama boluje od multiple skleroze, uhapšena je ispred kuće u Višnjičkoj banji zbog posedovanja kanabisovog ulja, koje joj je potrebno za lečenje!Antićeva, koja je majka troje dece, tvrdi da je doživela strašan stres i da je imala jak napad bolesti zbog privođenja u policiju, iako poseduje potvrdu od lekara iz Amerike da sme da koristi ovo ulje.

- Bila sam s mužem u kolima kad su nam prišli policajci u civilu i krenuli da nas pretresaju. Sama sam im priznala da imam 20 grama ulja cveta kanabisa i objasnila da je to moj jedini lek. Međutim, nisu me slušali, već su me kao najgoreg kriminalca priveli u stanicu - priča Antićeva.Prema njenim rečima, ona je tokom trudnoće odbila da uzima kortikosteroide za lečenje multiple skleroze kako ne bi pobacila, već se okrenula lečenju kanabisom i rodila zdrave bliznakinje.

- U policiji nisu bili neprijatni prema meni, ali sam od stresa počela da se tresem, gubim vid i dobila sam napad. Došla je Hitna pomoć, koja me je hitno uputila kod neurologa, a policajci su mi uzeli izjavu i rekli da očekujem poziv. Pored svih kriminalaca koji šetaju ovim gradom, oni su priveli majku troje dece koja pokušava da se leči - revoltirana je Ana, koja je juče morala da ostane na posmatranju u Kliničkom centru Srbije.J. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track