OSVOJITE MILION EVRA: Nemci finansiraju najbolju srpsku biznis ideju!

OSVOJITE MILION EVRA: Nemci finansiraju najbolju srpsku biznis ideju!

Društvo -

BEOGRAD - Nemački investiocioni fond Foundcenter Investment finansiraće sa milion evra najbolju srpsku biznis ideju, koja će biti izabrana na konkursu ovog Fonda!

Prijava biznis ideja je najkasnije do 1. jula 2016, a oni čije biznis ideje prođu prvi krug, imaće jedinstvenu šansu da ih predstave direktno bordu nemačkih investitora.

Foundcenter Investment ima samo jedan uslov - da imate potencijal za širenje na međunarodno tržište. Sve što je potrebno da uradite je da prijavite svoju biznis ideju na www.foundcenter.com.

Narednih 6 nedelja, svako ko je ikada sanjao o svom ličnom biznisu, može da prijavi svoju ideju i da konkuriše za 1.000.000 evra investicije za svoj poslovni koncept.

Veliko finale u jugoslovenskoj Kinoteci održaće se krajem septembra, gde će svetski top govornici i nemački investitori odlučiti koje ideje dobijaju investicije do 1.000.000 evra kako bi gradili svoj dugo željeni biznis.

Ovaj jedinstveni događaj Srbiji i regionu donosi nemački investicioni fond iz Berlina - Foundcenter Investment.Pitch Challenge Event – “CATCH”, kada će po prvi put na našim prostorima Foundcenter Investment direktno uložiti u najbolje biznis ideje, i to u investicijama do 1.000.000 evra.

Foundcenter Investment je nemački investicioni fond sa sedištem u Berlinu, Los Anđelesu i Beogradu sa ukupnim fondom za investicije od 100 miliona evra, koji ima za cilj da podstakne razvoj kreativnosti i inovacija u preduzetništvu i doprinese razvoju onih projekata i već postojećih biznisa koji imaju potencijal za širenje na međunarodna tržišta. Foundcenter Investment ulaže u različite sektore, od IT industrije, poljoprivrede, medicinske tehnologije do umetnosti, dizajna i prirodnih obnovljivih resursa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track