Zvezdan Terzić: Žiko, daj mi pare, pa ću ti vratiti stan!
Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

Sukob Žike Šarenice i Zvezdana Terzića

Zvezdan Terzić: Žiko, daj mi pare, pa ću ti vratiti stan!

Društvo -

Voditelj tvrdi da njegova supruga Zorana Nedić i on neće odustati od ideje da im se vrati stan

Voditelj Živorad Nikolić izričit je da on i njegova supruga Zorana Nedić nikad neće odustati od ideje da povrate stan za koji tvrde da im je oteo Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde i bivši šef OFK Beograd.

Zorana Nedić kupila je 1995. godine od firme „Invest-eksport“ stan od 35 kvadrata u izgradnji u beogradskoj Ulici Mije Kovačevića, a 2001. se uselila u njega. Međutim, prema njenim tvrdnjama, posle deset dana pojavili su se predstavnici Omladinskog sportskog društva, u kojem je glavnu reč imao Zvezdan Terzić, i izbacili je na ulicu. Ona je zatim tužila OSD, a presudom Prvog osnovnog suda odbijen je njen zahtev da joj OSD vrati stan, zbog čega se sad slučaj nalazi u postupku u Apelacionom sudu. Stan se nalazi u zgradi koju su zajedno gradili firma „Invest-eksport“ i OSD.

Dokument. Žalba na presudu kojom voditelj i njegova žena traže povraćaj nekretnine
Dokument. Žalba na presudu kojom voditelj i njegova žena traže povraćaj nekretnine

U međuvremenu, Nikolić otkriva da je sporni stan dat na kompenzaciju nekoj firmi iz Srema za stolice na stadionu OFK Beograda.- Moja Zorana je uporna žena. Rekla je: „Dok sam živa, neće imati mira“ - kaže Žika Šarenica i navodi da je pre nekoliko godina uspeo s Terzićem da razgovara o tom problemu. Nekako sam preko svojih prijatelja uspeo da dođem do njega pre tri godine. Seli smo i pričali kratko. Rekao mi je: „Burazeru, to je moje! Ako daš pare, dobićeš stan.“ A ja kažem njemu: „Kako da dam, ti si mi oteo, a sad mi prodaješ, jesi li ti normalan?!“ Čovek me prosto oladio bez pardona - ogorčen je Nikolić.

Terzić tvrdi da je nevinZLOUPOTREBLJEN SAM!Zvezdan Terzić tvrdi da je njegovo ime zloupotrebljeno i da nije bio uključen ni u kakvu transakciju za sporni stan.- Gospođa, koju ne poznajem, kupila je stan od „Investeksporta“, koji ju je i prevario. OSD je bilo suinvestitor izgradnje tog objekta početkom 90-ih, kad sam bio igrač u OFK Beogradu. I OSD je „Investeksport“ prevario. Nikad nisam imao dodire sa „Investeksportom“, ni sa OSD, a ni s pomenutom gospođom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track