Najnovije vesti

RODITELJI TUŽE: Otrovali su nam decu na rekreativnoj
Foto: Marina Lopičić

Ljuti na direktora hotela

RODITELJI TUŽE: Otrovali su nam decu na rekreativnoj

Društvo

Roditelji naglašavaju da su sva  deca pregledana pre polaska na rekreativnu i da su bila zdrava, direktor hotela „Grand“ Petar Knežević tvrdi suprotno

Roditelji 107 učenika OŠ „Gornja varoš“ iz Zemuna tvrde da su im deca otrovana hranom dok su boravila na rekreativnoj nastavi u hotelu „Grand“ u Krupnju i najavljuju tužbu protiv vlasnika.

 

Analize Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd pokazale su da je kod mališana prisutna bakterija kampilo, koja se prenosi preko mesa. 

- Zavod za javno zdravlje u Šapcu je mom detetu uzeo uzorak 24. maja u Krupnju, ali nisu otkrili bakteriju. Imamo analize GZZJ Beograd koje potvrđuju bakteriju kampilo - kaže Maja Kristić, majka jedne učenice.

Roditelji naglašavaju da su sva  deca pregledana pre polaska na rekreativnu i da su bila zdrava. Direktor hotela „Grand“ Petar Knežević tvrdi suprotno:

- Analize Ministarstva zdravlja i sanitarne inspekcije Šapca pokazale da su voda i uzorci hrane bakteriološki ispravni. Oni su sigurno imali neki virus pre nego što su došli. Imamo dokaze i iz „Batuta“.

Direktor „Batuta“ Dragan Ilić navodi da oni nisu radili analize, već da su im dostavljeni rezultati iz Šapca i iz GZZJ.

M. B.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...