OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog najavljenih nepogoda
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog najavljenih nepogoda

Društvo -

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače da zbog najavljenih obilnih pljuskova i mogućih nepogoda budu oprezni za volanom.

Kako se navodi u saopštenju AMSS, na snazi je izmena režima saobraćaja na deonici Užice - Karan zbog radova na sanaciji klizišta u naselju Lokva, koje će trajati do 30. juna.

Danas od 08.30 do 16.00 časova, na državnom putu izmedju Zaječara i sela Šljivar, biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza.

Ograničenja u saobraćaju i dalje važe na Pančevačkom mostu, gde će biti zatvorena desna saobraćajna traka, u pravcu ka Beogradu, zbog zamene dilatacija na mostu.

Do 21. juna biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Beograd - Čenta, u zoni naselja Padinska skela, zbog radova na popravci kolovoza.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 89 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 50 osoba povredjeno, a dve osobe su poginule. U Beogradu, zabeležene su 43 saobraćajne nezgode, u kojima je 19 osoba povredjeno.

Na graničnim prelazima putnička vozila zadržavaju se do 30 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track